Katılıyorum. Maximum younko sağ kolu.Sanji hiçbir zaman Borsalino'u yenecek gücü göremeyecek. O iş öyle olmuyor.
Zoro younko gücüne gelirse Sanji amiral olabilir ama. Buda zor ihtimal gibi.
Katılıyorum. Maximum younko sağ kolu.Sanji hiçbir zaman Borsalino'u yenecek gücü göremeyecek. O iş öyle olmuyor.
Zoro amiral alacak güçte , Sanji de şu anki Kata gücünde anca olur . Ben fazlasını beklemiyorum.Katılıyorum. Maximum younko sağ kolu.
Zoro younko gücüne gelirse Sanji amiral olabilir ama. Buda zor ihtimal gibi.
Ey gidi arc başında Katayı Sanjiye aldırıyolardıZoro amiral alacak güçte , Sanji de şu anki Kata gücünde anca olur . Ben fazlasını beklemiyorum.
Gen uyandırıp G4 Luffy’e denk olacaktı imkan vermediler .Ey gidi arc başında Katayı Sanjiye aldırıyolardı
Kandırmıyorsun değil mi ???Jack balık adamı melezi o yüzden suyun altında durabiliyor.
Hahaha hayır hacım neden kandırayım seniKandırmıyorsun değil mi ???
dedim ona karşılıklı küfürleşip banı yiyip olayı kökten halledelim ama istemediTabii.Zoro fanları fandaşlarını asla yalnız bırakmaz!!
Raiden en baştan beri Luffy fanıydı.Red'i kaybetmemiz ise kötü oldu.:/
Olsun ya.O da elbet birgün aramıza geri dönecek.Gerçi o zaman geldiğinde de sen Zoro konularında benle vs atıcan yine.İki ucu bilmem neyli deynek mi oldu şimdi anlamadım.dedim ona karşılıklı küfürleşip banı yiyip olayı kökten halledelim ama istemedi