Tek tek şarkısının vücut bulmuş hali Kizaru İtici falan deniliyor ama sevdiğim çok az sayıdaki denizcilerden biri.Reis ya. Serideki en cool dövüşen adam bence.
Tek tek şarkısının vücut bulmuş hali Kizaru İtici falan deniliyor ama sevdiğim çok az sayıdaki denizcilerden biri.Reis ya. Serideki en cool dövüşen adam bence.
Gevşek hallerini itici bulmuyorum ben. Güzel tasarlanmış. Akainu kadar itici değil en azından.Tek tek şarkısının vücut bulmuş hali Kizaru İtici falan deniliyor ama sevdiğim çok az sayıdaki denizcilerden biri.
Gevşekler iyidir.Gevşek hallerini itici bulmuyorum ben. Güzel tasarlanmış. Akainu kadar itici değil en azından.
Her gevşek iyi midir? Rayleigh adam mıdır mesela? Herif orada burada karısını aldatıyormuş, al sana gevşek.Gevşekler iyidir.
Yani. Kizaru reis Seri sonuna kadar Amiral koltuğunda kalırsa şaşırmam. Ama Sanji alır diye düşünüyorum.Gevşek hallerini itici bulmuyorum ben. Güzel tasarlanmış. Akainu kadar itici değil en azından.
Animatörler Kizaru'yu Sanji'ye vermişler zaten açılışta. :/ Öyle olur belki de.Yani. Kizaru reis Seri sonuna kadar Amiral koltuğunda kalırsa şaşırmam. Ama Sanji alır diye düşünüyorum.
Rayleigh çöp Güle güleGarp çöp, aksini iddia eden ağır fan
İnternetim 3 güne kadar yok. Paket için son 6 dk. Bu geçici bir veda kf ailesi .
Katakuri vs Luffy iddiasını kaybetseydim sözüm üzere bir Super Hero Garp teorisi ile gelecektim ama, idare edin. Olmadı siz yazın
Canım yandı.Rayleigh çöp Güle güle