Bir ihtimal daha var. Reiper'ın söylediği gibi haplar sayesinde Hody bildiğin solungaçlı Wb oldu.@Raiden tamam kaybettim baya ustalaşmış, aha gittim
Bir ihtimal daha var. Reiper'ın söylediği gibi haplar sayesinde Hody bildiğin solungaçlı Wb oldu.@Raiden tamam kaybettim baya ustalaşmış, aha gittim
Hala Pica diyor. La ne etti bu adam sana He Pica tamam. Zoro da Pica seviyesi. Hadi yine iyisin@Densetsu no Samurai
Pica fanlarıyla tartışmandan iyidir. Aa pardon, Pica gibi adamlar fan sahibi olamayacak kadar alt seviyenin adamlarıydı değil mi?
Duymak istediğim buydu teşekkür ederim.Hala Pica diyor. La ne etti bu adam sana He Pica tamam. Zoro da Pica seviyesi. Hadi yine iyisin
Daha kaba bir tabirdi ama neyse Site formatlarına uygun değil Hâlâ Luffy'nin üstün olup olmadığı tartışılıyor. Kendimi bildim bileli bu tartışılıyorKorsanfan hiçbirşeyi beğenmeme timi burda da varmış.
O zaman da sıvar.Luffy'nin üstünlüğünün anlaşılması için Oda'nın kutucuk içinde falan vermesi gerekiyor
Efsane. Bizim evde her gün birkaç doz Op gaı alınır.Baba ne yaptın ya akşam akşam coşturdun yine bize Kılıç kalkan alıp Allah Allah diye cenge gidesim geldi
Haftaya patlatır. Aynadan ateş mateş atıyorlar diye herhalde bayıltmadı@amaneden camı kırdıktan sonra bi haki patlatsa fena mı olurdu
Sana fanlık ve haterlik hayatında başarılar diliyorum bu adam yakında hakide master olsada senın şimdiden cevabın bile belli oda power up veriyor sürekli ya sıvıyo artık yeter )Neyiyle iş yapacak ? Meyvesiz Luffy'den olsa olsa kasap olur. Aynı gün de iflas eder
@Raiden
Luffy'nin gücünü tartışacak olsam Croco, Enel, varsa Moria, Doflamingo ve yine varsa Kraker fanlarıyla tartışırım. Onlar daha iyi bilir, Luffy nasıl güçlü (!)