Fan, vantilatör veya rüzgar türbini... Adını ne koyarsan koy fark etmez, sen bu tartışmada bu işin kralını yaptın hem de. İşime gelmeme değil bu. İnan bana benim trollüğüne dahi söyleyemeyeceğim şeyler senin doğruların olmuş. Bu durumda ben sana ne yazayım ne diyeyim? :/Zoro'nun ne fiziksel gücü var ? Hımmm. Çok yok mu diyorsun ?
Tamam
Zaten işinize gelmedi mi kişi senaryo yazıyor olur, paralel evrenlerde, düz dünyada hayat yaşıyor olur, fan olur, vantilatör olur, fason olur, mason olur Meyvesiz Luffy'nin çöp olmadığı bir dünyada başarılar diliyorum o zaman ben de sana, ne diyim
-Luffy kadar darbe yiyip de Luffy kadar icraat yapan bir tek tayfa üyesi dahi yok. Al sana dayanıklılık, al sana irade, al sana güç. Ben Luffy gibi birisinin dayanıklılığını seninle veya bir başkasıyla tartışmam.
-Luffy kadar çevik birisi yok zaten tayfada. Adı da karakteri de maymun zaten. G2 falan da Luffy'yi çevik yapmıyor, Luffy'nin çevikliğini arttırıyor. Ben Luffy'nin hızını da tartışmam.
-Sana kağıt kalınlığından farksız dandirik bir bacadan çıkamayan Zoro ile iki binayı yiterek yıkan Luffy örneğini veriyorum. Daha ne diyeyim? Al sana güç mesele buysa. 800 küsür sayıdır takip ettiğim karakterin gücünü çok iyi biliyorum. Bunu da tartışmam. Şu olayın tersi olsaydı bırak argüman olarak kullanmayı parantez içine yazardın kanıt olarak. :/
Benim son derece emin olduğum şeyler bunlar. Açıkladım ki seninle ne kadar farklı düşündüğümüzü anla diye. Bu yüzden yazmak istemedim. Zoro'dan kılıcı alırsak hakisi var, kılıcı var falan fistan kısmı da işin nirvanası oldu işte. Komik bile değil çünkü. :S
@RedTeroR
2 arc bile Luffy'nin b.hakisini geliştirmesi için yeterli olmuş.