Spoiler gelmeyecek galiba. Direk Raw gelecek.Bölüm geciktimi ara göremedimde
Spoiler gelmeyecek galiba. Direk Raw gelecek.Bölüm geciktimi ara göremedimde
O emri veren Sengoku, sivilleri katleden de Akainu'dur. Sengoku ve Aokiji'yi de saymıştım; onlara neden tepki vermedin madem öyle. Ayrıca birine kahraman ünvanı öyle kolay verilmez ki o tipe verilmiş."Garp" Hahahaha, Ohara'nın havaya uçurulmasını izleyen, milyonlarca bebeğin katledilmesini yoksayan Garp mı? Olur olur, dünya çok değişir Garp gibi bi' tiple.
Japonca bir video'da vardı o da vs ile başlıyormuş sözde.Fake olduğuna %99 eminim ama yine de yazayım dedim;
Reddit'te şöyle bir bilgi geçmiş;
Katakuri ile Luffy arasındaki dövüşten pek bir şey gösterilmemiş. Luffy, Katakuri'nin saldırılarından sıyrılmayı başarıyormuş.
Big Mom yüzüne yediği patlamadan ötürü ya bayılmış ya da bilinci yerine gelmiş adamın ne demeye çalıştığını anlayamadım açıkçası.
Wano'dan bir kare geliyormuş bölümün sonunda.
Spoiler gelmeyecek galiba. Şu soru da çok soruluyor ha. Çıkınca belli oluyor zaten.Manga nerde kaldı ya bu arada Garp adam değildir.
1- O emir verildiğinde Sengoku görev başında mı bilmiyoruz.O emri veren Sengoku, sivilleri katleden de Akainu'dur. Sengoku ve Aokiji'yi de saymıştım; onlara neden tepki vermedin madem öyle. Ayrıca birine kahraman ünvanı öyle kolay verilmez ki o tipe verilmiş.
Garp adam değildirSpoiler gelmeyecek galiba. Şu soru da çok soruluyor ha. Çıkınca belli oluyor zaten.
Ne alakaGarp adam değildir
+100 milyon baloncukGarp adam değildir
Aynı zamanda iyi bir dede de değil.+100 milyon baloncuk
Ek olarak karaktersizdir de.