HahahahahahLuffy şimdiki haline gelmesinde garpın katkısı çok büyük sonuçta onu büyüten o.
Garpı seversiniz sevmezsiniz size kalmış.
Ama garp adalet adamı acein adaletli bir şekilde idam edilmesini istiyordu ama akainu onu meydanda öldürdü ve bu garpın zoruna gitti.
Ace torun olsun olmasın korsan olmayı kendi seçti ve sonuçlarına katlanacak.
1- Demek ki forumda Sengoku'yu sevip savunan yokmuş, Ohara duyarlılığına sahip olmana rağmen Sengoku konusunda bu kadar uyuduğuna göre.1- O zaman Sengoku'nun da bu kavastan farkı yokmuş demek ki.
2- Görevde kalması sistemde bir değişiklik yapmak isteği olabilir ki sonradan fleet admiral olmaya çalışarak bunu amaçladığını görüyoruz, sonra da istifa ediyor kurumdan. Garp zaten o "olmak istediği" konumda. Sengoku gibi bir psikopat güçle başa geçebiliyorsa Garp da geçer.
Şimdi gelelim buster call meselesine, bir korsana buster call çağırmak ile bir halkı havaya uçurmak bir değildir. Bunu bir görüyorsan zaten iş etiğe kayacak üzerinde durmaya gerek yok.
Daha yeni amiral olmuş Issho bile bak nasıl değiştirmeye çalışıyor kurumu.
Şimdi dönelim Garp'a, Ohara olayı ve bebek katliamı olurken bu adam görevde mi? Evet, bu adam sistemi değiştirecek güce sahip mi? Evet. Üst kurumlara geçiyor mu? Hayır, istifa ediyor mu? Hayır. Kavas.
3-Ace'in ölümünü izlemesi zaten ayrı bir kavaslık, onu da açtın ortamı bayram yerine çevirdin. Adalet birine farklı diğerine farklı işlemez. Crocodile gibi bir adam Impel Down'a götürülürken (Milyonlarca insanın ölümünden sorumlu bir terörist), etkisiz hale getirilmiş Ace idam ediliyor. Bu idamın sebebi adalet değil politikadır. Bu Garp denecek kavasın adalet anlayışı buysa, hele ki korumakla yemin ettiği çocuğu gözünün önünde yarıp geçiliyorlarsa adama kavas dememiz gerçak anlamına çevriliyor. K(g)avas diye kime denir biliyor musun?
Gelip burada Ace kendini yolunu seçti onun yüzünden idam edildi geyiği çevirmiyorlar mı keyiflere geliyorum. Ulan Shiki'yi idam etmiyorlar, Ace'i mi idam edecekler korsan olduğundan dolayı? Belki 120 kere bu arkadaşlar tekrar edebilirlse ütopyasında inanabilirler dediklerinde
Hahahahahah
Adalet btw.
1-Olabilir, uyku çok tatlı, sen de gelsene <31- Demek ki forumda Sengoku'yu sevip savunan yokmuş, Ohara duyarlılığına sahip olmana rağmen Sengoku konusunda bu kadar uyuduğuna göre.
2- Ohara'da da maksat yasalara uymayan suçluları ve kanıtları yok etmekti. Akainu, masumları da patlattı. Korsan grubuna buster call emri veriyorsun da nerde uygulanacağı belli değildi, Enies Lobby'den önce Water 7 da olay çıksa, Robin tutuklanmayı kabul etmese orda patlamayacak mıydı? Bir de emir verdiğin adam Spandam, savunulacak bir tarafı yok bu konuda Kuzan'ın.
3- Issho da sistemi değiştirmeye çalışıyor ama masum insanları riske atarak, öyle kumar olmaz olsun.
4- Mevki güç, kökten değişiklik bekledin, arada giden canlara göz yumdun diyelim. Geldiğin mevki de bir halta yaramıyor hükümette. Bknz: Sengoku. Kutsal ejderler, Gorosei ne derse o.
Garp bu hiyerarşiye girmemek istemiş, anlarım. Sen anlamazsan da onu da anlarım. Derin devlet de neler dönüyor, o da az buçuk biliyor ama denizcilerin, hükümetin görünen yüzünün birçok sivili koruduğu kolladığı ortada,ki insanlar ona 'Kahraman' ünvanı vermiş, kolayca verilecek bir ünvan değil. Koramiral kalmak politikacılarla muhattap olup emir almaktan daha mantıklı bence.
5- 'Ben sana doğru yolu gösterdim, kötü tercihin senin sorumluluğundadır, olacaklara katlan, ben de katlanacam ' bakış açısı bana da doğru gelmiyor. Bu konuda söylediklerine katılıyorum.
6. Tahmin ediyorum.