1- O zaman, buster call emrini veren amiral, bizzat Sengoku idi. Eminim.1- O emir verildiğinde Sengoku görev başında mı bilmiyoruz.
2- Aokiji daha genç, bir değişiklik yapacak kadar güçlü bir denizci değil
3- Garp dünyanın en güçlü 2-3 insanından biri. Eğer sen bu kadar güçlüyken ve bir şeyleri değiştirme şansın varken, bebelerin katledilmesini izler, Ohara'nın havaya uçurulmasına yüzünü çevirirsen kavas denirsin. Öyle de. Garp iyi bir insan değil, güçlü erkeği sevme meselesi bu kadar sevilmesinin sebebi o kadar.
2. Değişiklik yapacak gücü olmaması, onu görevde kalma onursuzluğuna düşürmemeliydi. Onun gözünün önünde patlatıldı sivil gemisi. Buster call vahşetini direkt görmesine rağmen, aynı emri tekrar vermesi ise apayrı bir mevzu. (Kuzan'ı çok severim, ama Garp'tan bu konuda bir farkı yok)
3-Bugün dahil olduğum tartışmalardaki üsluplar, beni benden alıyor.
4- Garp'ın o zaman Ohara ile ilgisi yok ki. Adam adalet kurumuna halel gelmesin diye canının parçasını riske atıyor, ölümünü izliyor; ötesi var mı? O konuda eleştirene hak veririm.
5. Güçlü erkek diye Shanks, Zoro dururken, gidip Garp'ı da sevmem. Luffyvari mallığını seviyorum ben.