Spoiler'ın çıkacağını sanmıyorum. Hatta öyle ki bakmayı bile bıraktım.Bu arada @amaneden nerede bizim spoiler üstüme spoiler at
Var.Bu hafta bölüm vardı değil mi?
Spoiler'ın çıkacağını sanmıyorum. Hatta öyle ki bakmayı bile bıraktım.Bu arada @amaneden nerede bizim spoiler üstüme spoiler at
Var.Bu hafta bölüm vardı değil mi?
Öyle İngilizce yazmamak gerek.@amaneden Yeri gelmişken Luffy Kata'yı yüzde yüz hâliyle de yenemez şu an için. Don't underestimate Kata Bu arada artık gelmeyecekse spoiler ki öyle görünüyor son olaylardan sonra, fake spoiler olarak mı açsak, herkes bölümde ne olacağıyla ilgili görüşünü yazar.
Ben Cracker dövüşünden sonraki Luffy'nin Katakuri'yi yenme ihtimalinden bahsediyorum ama.@amaneden Nami'nin yağmur olayı Kata'da da işe yarardı muhtemelen. Kata meyvesini kullanamazdı evet yenerlerdi. Ama Luffy tek başına şu an gördüklerimizle yenemez diyorum. Fake spoiler fikrini direk görmezden gelmişsin gözümden kaçmadı
Depreme haki eklenmez. Ama bu işin şöyle bir mantığı var.Depreme nasıl haki eklenir daha öncede yazdım valla kafama bir türlü yatmıyor o olay.