Arkadaşlar bu güç seviyesi tartışmaları, kural koyan adminleri bile cok feci bir geyiğe çekmiş anlaşılan... güç kıstasları dışında olup da aklıma gelen 3 karakter var. Buggy schibukai... Garp koramiral... Teach yonkou... (teach hayranları sakin olsun
) bun saydıklarımın dışında
@Tombe nin söylediği; beyazsakal 5 yonkou"ya mı daldı sözü çok mantıklı. Beyazsakal'ın operasyonel adamları yoktu. Hapishanedekiler gelmese hezimet yaşayacaklardı bana göre. Çünkü Beyazsakal'ı bloklaması içim gücünü açık etmediği bir Garp vardı meydanda. Beyazsakal sayılan diğer amiralleri iplemedi bile. Bu hali,tavrı ve yürüyüşünden oldukça belliydi. (Yonkou kibri hastalığı...
) sağlıklı ve savaşa amiral almak için girmiş bir beyazsakal 2 amiral almadan ölmezdi. Bundan eminim... mesaj konuya uygun olsun diye katakuriden bahsetmeden olmaz. Mızrak sahnesinde neredeyse heyecandan altıma yaptım. O ne sahne uleyn... ben bigmom düşmez diyenlerdendim. Bir iddiaya da girmedim. Ama bir karakter bu kadar derinden işlenip bu denli badass(karizma) bir sahne çizilmişse shonen mantığı bize sonun yaklaştığını söylüyor. Kalan son önemli astlarla kakao adasında savaşılacağını da biliyoruz. Geriye Bege'nin zekâsı kalıyor. Çanlar benim de aralarında bulunduğum düşmezci tayfa için çalıyor...