Zorunluk askerlik yasası falan filan diye bir şey geçmişti sanki.Umarım dediğin gibi değildir yoksa bende aynı tepkiyi veririm heralde.Benim fikrim de kurgu yönün de tabi. Ama eskiden beri denizci çıkarlarsa da tepkim pehh olur
Zorunluk askerlik yasası falan filan diye bir şey geçmişti sanki.Umarım dediğin gibi değildir yoksa bende aynı tepkiyi veririm heralde.Benim fikrim de kurgu yönün de tabi. Ama eskiden beri denizci çıkarlarsa da tepkim pehh olur
İlk olarak sonradan Amiral olmaları canavar üçlüden daha güçsüz olduğu anlamına gelmez. Bilakis Fuji hayvan gibi güçlü bir adam. Çok muazzam bi, meyveye sahip. MF'de neden kullanmadı? Tüm kartlarını ortaya dökmek istememiş olabilirler. Mesela Kong denilen adam ve ya güçlü diye atfedilen 5 Grousei yoktu. Geride hala güçlü adamların da kalmasını istemiş olabilirler.Fujitora ve Greenbull'u görmedik. El bebek gül bebek pamuklara sarıp sakladılar sanırım. Madem öyle böyle çok adam var, Mf'da niye göremedik?
Bu tartışmayı ben başlatmadım. İnsanlar hükümeti gömmeye çalışıp, Amiral = Sağ kol gibi tamamen hayal ürünü Amiral nefretinden dolayı söylemler olduğu için yazdım. Konuyu başka yere çektiğim yok. En başından beri 4 Yonkou birleşse dahi Hükümeti deviremez diye düşündüm hala da öyle düşünüyorum.bu tartışmayı başlatan sensin, ben 4ü birleşecek, hükümete son verecek diye bir şey demedim, haklı çıkmak için konuyu bambaşka yerlere getirme, Allah'ını seversen.
Daha önceki amirallerin Koramiral olması gibi Fuji ve Greenbull da oralardan geliyorlarsa eğer, denizcilerin güç gösterisi yaptığı Mf'da onları göremememiz gerçekten ilginç olur. Ayrıca her kurum gibi hükümette de belli bir hiyerarşi ve görev dağılımı vardır. Kong ve güçleri bile olup olmadığı bilinmeyen Gorosei gibi üst düzey yöneticilerin savaşta yer almaması normal. Ama amiral astlarının olmaması anormaldir.İlk olarak sonradan Amiral olmaları canavar üçlüden daha güçsüz olduğu anlamına gelmez. Bilakis Fuji hayvan gibi güçlü bir adam. Çok muazzam bi, meyveye sahip. MF'de neden kullanmadı? Tüm kartlarını ortaya dökmek istememiş olabilirler. Mesela Kong denilen adam ve ya güçlü diye atfedilen 5 Grousei yoktu. Geride hala güçlü adamların da kalmasını istemiş olabilirler.
Benim sana itiraz etmem ve tartışmaya dahil olmam, 4 yonkou birleşse bile hükümeti deviremez demendendi. Ben de tek tek güçlerinin bile fazla olduğunu ve MF'u örneklerle anlattım, kombo olsalar ağlatırlar dedim, sense benim yazdıklarıma karşılık:Bu tartışmayı ben başlatmadım. İnsanlar hükümeti gömmeye çalışıp, Amiral = Sağ kol gibi tamamen hayal ürünü Amiral nefretinden dolayı söylemler olduğu için yazdım. Konuyu başka yere çektiğim yok. En başından beri 4 Yonkou birleşse dahi Hükümeti deviremez diye düşündüm hala da öyle düşünüyorum.
dersen ben boşuna dil döküyor gibi oluyorum.Etniğe sütniğe karışan yok hiç, hiç bir ortak noktaları olmayan egoist, bencil, kötü insanlar. Sen ve diğer arkadaşlar bu heriflerin birleşip kombo yapacağını düşünüyor.
Onlar karadan geliyor.Daha önceki amirallerin Koramiral olması gibi Fuji ve Greenbull da oralardan geliyorlarsa eğer
Ben pek bilmiyorum, biraz detaylandırır mısın?Onlar karadan geliyor.
Kesin bilgi mi? Tahmin değil mi?Onlar karadan geliyor.
713. bölümde diyordu Dof, "World Military Draft" diye bir şey varmış. Oradan geliyor Ryokugyu ile Fujitora.Ben pek bilmiyorum, biraz detaylandırır mısın?
Yukarıdaki bilgiden benim çıkardığım kara. Zira ellerinde doğrudan olsa zaten kullanır. Denizci olmadıkları kesin bence bu açıdan. Geriye Havacı ve Karacı kalıyor.Kesin bilgi mi? Tahmin değil mi?
Teşekkür, ben bir karıştırayım.713. bölümde diyordu Dof, "World Military Draft" diye bir şey varmış. Oradan geliyor Ryokugyu ile Fujitora.
Daha önce askerlik yapmamış birileri de olabilirler sanki.Yukarıdaki bilgiden benim çıkardığım kara. Zira ellerinde doğrudan olsa zaten kullanır. Denizci olmadıkları kesin bence bu açıdan. Geriye Havacı ve Karacı kalıyor.