Ya tabii başka birileriyle anlaşma yoluna gidilmişte olabilir.Ama sanılanın aksine boşalan amiral koltuğunu kısa sürede doldurduklarını sanmıyorum.Yani mantıken hemen doldurabiliyorlarmış gibi gözüküyor ama mantıklı bakıldığında madem doldurabiliyorsun o kadar yıl dünyaya hükmedip 3 tane mi amiral buldun ? Yani 2 yılda 2 amiral buluyon ama 800 yılda 3 amiral mi derler adama ? Ha bulabiliyorsun neden 3 amiral yaptın ? Yap 5-6 tane amiral o zaman.Katılıyorum ve aksine doldurulamamış da olabilir. Yani daha önce görmediğimiz karakterler olmasını hem kurguya hem de denizcilerden o kalibrede adam olmaması sebebiyle birileriyle anlaşma yoluna gidilip direk amiral yapıldığı sonucuna da varılabilir. Yonkou ya da Amiral gücünde birileri olabilir ama Yonkou oluşumu başka bir şey doğal olarak o ayrı bir şey. Weevil de bir amiral seviyesi ya da Amirale yakın bir seviyede çıkabilir. Sonuçta WB'nin gençliği gücündeymiş. Tabi benim anladığım en yüksek gücünün olduğu zamanı değil gelişmekte olduğu zamanlar. Demek istediğim o kalibrede adamlar var ama denizcilerde fazla olmayacak kadar nadirler
Ben seride ilerde cp-0 ve gorosei dışında amiral-yonko ayarı bir adam beklemiyorum açıkçası.Çıksa bile 2'yi geçmez bence.