Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir eksiklik daha:ehe:

Normalde kolunda silahlanma hakisi olması gerekirdi

http://tr.onepiece.wikia.com/wiki/Logia

Arkadaşın söylediklerine katılıyorum :D
B.Haki'nin siyah resmedilmeyişi çok fazla malesef 2y öncesi hiç yok zaten. Bu da hemen sonrası zaten daha sonra belirli bir siyah çizilme sıradanlığa biniyor. Manga'da da anime de çizim hataları olabiliyor ayrıca.

Bak bu cümle de tam pekoms'un cümlesi neredeyse : ))

"Logia kullanıcıları fiziksel darbe almadıkları için yenilmez sayılırlar. Fiziksel darbe alabilmeleri için saldıran kişinin haki kullanması gerekmektedir "

B.Haki'nin siyah resmedilmeyişi çok fazla malesef 2y öncesi hiç yok zaten. Bu da hemen sonrası zaten daha sonra belirli bir siyah çizilme sıradanlığa biniyor. Manga'da da anime de çizim hataları olabiliyor ayrıca.

Bak bu cümle de tam pekoms'un cümlesi neredeyse : ))

"Logia kullanıcıları fiziksel darbe almadıkları için yenilmez sayılırlar. Fiziksel darbe alabilmeleri için saldıran kişinin haki kullanması gerekmektedir "
Gördüm oraları :)

Denizciler boşalan amiral koltuğunu hemen doldurabiliyor savı sizce de yanlış değil mi ? Madem hemen doldurabiliyorlar amirallerden biri görevden ayrılmadan denizcilere katsaydılar.Yani 3 amirali direk 4-5 amiral yapsalardı çok daha faydalı olmaz mıydı ?

Denizcilerin boşalan 2 amiral koltuğunu doldurmaları tamamen kurgu.Yani serinin işleyişine göre 2 amiralin gelmesi gerekiyordu ve geldi.Büyük bir kitlenin sandığı gibi denizciler boşalan amiral koltuğunu 10 dk da doldurabiliyorlar diye bir şey yok bence.

Denizciler boşalan amiral koltuğunu hemen doldurabiliyor savı sizce de yanlış değil mi ? Madem hemen doldurabiliyorlar amirallerden biri görevden ayrılmadan denizcilere katsaydılar.Yani 3 amirali direk 4-5 amiral yapsalardı çok daha faydalı olmaz mıydı ?

Denizcilerin boşalan 2 amiral koltuğunu doldurmaları tamamen kurgu.Yani serinin işleyişine göre 2 amiralin gelmesi gerekiyordu ve geldi.Büyük bir kitlenin sandığı gibi denizciler boşalan amiral koltuğunu 10 dk da doldurabiliyorlar diye bir şey yok bence.
Buna cevap vermem gerekiyor sanırım. Tabiki hop diye olmamıştır, bu dolduruluş. 10 dkda olduğunu hiç sanmıyorum, ama gördüğümüz koramiraller bile gelmedi yerlerine, mülakat gibi falan bir şey oldu sanırım, nasıl oldu bir fikrim yok. Ben denizcilerin, 4 yonkouyu topunu birden alaşağı edebileceğini söyleyen arkadaşa cevaben yazdım onu. Karasakal bir yonkounun yerini alabilmek için yıllarca plan yapıp, riskli işlere girdi; iki amirallin ise yeri kısa sürede dolduruldu. Kurgu kurgudur, elimizde bu veriler var.

Böyle bir şeye gerek yok. Siyah bir efekt koymadan da haki kullanabiliyorsun. O sadece bir kullanım türü.
Siyah resmedilince sanki daha yoğunlaştırmış oluyor. Şey düşünüyorum ben Koka ile yapılan saldırılara karşı Logia savunması işe yaramaz. Haki yeterli düzeydeyse tabi. Ama normal yoğunlaştırmadan sallarsan yumruğu Sabo'ya savuran Burgess'ta olduğu gibi boşa gider içinden geçer.

Buna cevap vermem gerekiyor sanırım. Tabiki hop diye olmamıştır, bu dolduruluş. 10 dkda olduğunu hiç sanmıyorum, ama gördüğümüz koramiraller bile gelmedi yerlerine, mülakat gibi falan bir şey oldu sanırım, nasıl oldu bir fikrim yok. Ben denizcilerin, 4 yonkouyu topunu birden alaşağı edebileceğini söyleyen arkadaşa cevaben yazdım onu. Karasakal bir yonkounun yerini alabilmek için yıllarca plan yapıp, riskli işlere girdi; iki amirallin ise yeri kısa sürede dolduruldu. Kurgu kurgudur, elimizde bu veriler var.
Yok sana özel olarak yazmamıştım bunu çok görüyorum da ondan dedim.

Mantıken bakıldığında 2 amiral koltuğunu kısa bir sürede doldurmuşlar.O zaman insan doğal olarak diyor adamlar 2 tane amiralin boşluğunu kısa sürede dolduruyorsa o zaman bu hükümette daha görmediğimiz neler vardır diye.Ama işte öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.Yani hükümette denizci amiralleri,cpler ve gorosei dışında güçlü adam yoktur bence.

Dediğin gibi veri veridir de kurguyu da es geçmemek lazım.Hatta kurgunun seride çok önemli bir yeri var.Tabii kurgu derken serinin başından şu ana kadar olan tüm sahnelerden bahsetmiyorum.Mesela geçen gün bir arkadaşa yazmıştım.WB vs Akainu'da WB'nin yenmesi mantıklı.Sıkıntı yok daha güçlü bir adamdı yendi olay bu.Fakat Akainu'nun o yarıktan düşüp WB tarafından öldürülmemesi kurgudur.Çünkü Akainu'nun serideki misyonu tamamlanmadı ve ölemezdi.Doğal olarak WB vs Akainu'da mangaka hem o kadar övdüğü WB'nin hakkını vermeliydi hem de Saka'yı öldürmeden devre dışı bırakmalıydı.Yani bana göre olay bu.Boşalan koltuğa 2 amiralin getirilmesi de böyle bence.Serinin işleyişi adına 2 amiralin gelmesi gerekiyordu ve geldi.

Katılıyorum ve aksine doldurulamamış da olabilir. Yani daha önce görmediğimiz karakterler olmasını hem kurguya hem de denizcilerden o kalibrede adam olmaması sebebiyle birileriyle anlaşma yoluna gidilip direk amiral yapıldığı sonucuna da varılabilir. Yonkou ya da Amiral gücünde birileri olabilir ama Yonkou oluşumu başka bir şey doğal olarak o ayrı bir şey. Weevil de bir amiral seviyesi ya da Amirale yakın bir seviyede çıkabilir. Sonuçta WB'nin gençliği gücündeymiş. Tabi benim anladığım en yüksek gücünün olduğu zamanı değil gelişmekte olduğu zamanlar. Demek istediğim o kalibrede adamlar var ama denizcilerde fazla olmayacak kadar nadirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık