Mantıken düşündüğümüzde orada haki kullanmamaları gibi bir ihtimal kalmıyor benim için. Sen nasıl bu şekilde düşünebiliyorsun anlayabilmiş değilim hala. Bunun gibi birçok da sahne vardı halbuki. Mesela Sanji ve Vergo. Sanji orada da koka kullanmadı. Kimse Luffy'de olduğu gibi "Bu adam haki kullanıyor." da demedi. Bu durumda Sanji haki kullanmıyor mu diyeceğiz şimdi? Sen hayır kullandı dersen ben kullanmadı diyeceğim. Hayır kullanmadı dersen bu sefer de ben kullandı diyeceğim. Her türlü senin söylediğinin zıttını diyeceğim yani. Kanıt yok ne de olsa.
"Adam çift yumruk elephant gun yapmış (grizzly magnum) ancak kafayı götürmüş ama aynı saldırı ile tüm Pica'yı mı parçalayacaktı ?
" Anca kafayı götürmüş nedir hacı abi? Kafasına vurunca topuğu mu parçalanacaktı? Allah aşkına bu nasıl bir argümandır? Yapma gözünü seveyim. "Kafama gelsin ama kıçım acısın." istiyorsun sen. :S Yok hayır öyle değil diyorsan kafa ile gövde arasında onlarca katlık fark varmış gibi bahsetmekten vazgeç önce.
Eski saldırılara herkes hakisini ekleyerek iş yapıyor. Zoro-sama ve Sanji-sama hakisiz Nw'de iş bitiriyorlar, millete racon kesiyorlar diyebiliyorsan bir şey demiyorum sana. Luffy o seviyenin adamı değil ne yazık ki.