Hacım ben sana Sanji ve Zoro'nun silahlanma kullanmadığını ispatlamak zorunda değilim. Çünkü bahsettiğimiz durumların ikisinde de
bu zamana kadar haki kullanıldığını gösteren bir sahne ya da durum yok. Bu durumda sen bana ispatlamak zorundasın haki kullanıldığını, ben değil
İlk paragrafın dayanağı yok demişsin. Sana şunu söylüyorum. Saldırı gücü açısından bakıldığında X birim yok eden bir saldırının 50X birimi yok edebileceğini iddia etmek için o saldırının daha önce 50x birimi yok ettiğini görmemiz gerekir. Gördük mü ? Hayır. Neye göre yıkar, parçalar, duman eder diyorsun o zaman ?
Aynı şeyi ben Zoro için desem abartıyorsun dersin. Başkası fansın, vantilatörsün der ?
Öyleyse ben de Zoro'nun 50x birimi yok eden saldırısı 2500x birimi de yok eder derim
Var mı böyle bir mantık ? Hadi desen ki Luffy o yumrukla 3 kafa üst üste koyar yine parçalar, eyvallah diyecem. Çok daha büyük bir katleden bahsediyoruz burada. Adam çift yumruk elephant gun yapmış (grizzly magnum) ancak kafayı götürmüş ama aynı saldırı ile tüm Pica'yı mı parçalayacaktı ?
Dağ taş kesmek tabi ki çok über bir şey değil Zoro için. Daha iyilerini yapabileceği %100 belli çünkü. Bu farklı bir konu ve biz hangi saldırının daha etkili olduğundan bahsetmiyoruz. Luffy güçlü saldırılar yapabilmek için meyveye herkesten fazla yüklenen ve bu nedenle fiziksel gücünü Sanji ve Zoro gibi isimlere kıyasla çok geliştirmeyen biridir, lakin ben eski teknikleriyle de bir şeyler yapsın fiziksel olarak geliştiğini göstersin isterdim diyorum. Bunda neye itiraz ediyorsun anlamadım zaten de...
Hakisiz Px alamıyor, hakisiz attığı yumrukla Hyouzu'yu gıdıklayamıyor, hakisiz attığı yumrukla ejderyaya zarar veremiyor, hakisiz yaptığı herhangi bir saldırıda çöpler hariç kimseye zarar veremiyor. Ee hani eski saldırılar ile iş yapmak ? Yok işte neyine karşı çıkıyon ?