Crocodile ile ittifak kurduğunu biliyor mu? Yok. Ben de sana önceliği neyse ona göre hareket ettiğini söylüyorum. Ve bu önceliği olan şey hiçbir zaman kendisi olmadı. Hep nakaması oldu. Bege'de de Sanji'ye verdiği sözde de. İki yıl öncesinde de. Sanji'yi önceliği yaptı da neden Nami'yi önceliğine koymadı diye eleştirebilirsin. Buna da cevabım Nami zaten Luffy ile birlikte oraya Sanji için gelmek istemişti. Aynı WB ile birlikte Ace'i kurtarmaya gelenler gibi. Ve WB kendi adamlarının öleceğini bildiği halde Ace kurtarmaktan vazgeçmedi. WB ile Luffy arasındaki fark. WB kurtulmak isteyen birini kurtarmaya çalışırken Luffy kendinden vazgeçmiş birini kurtarmaya ikna etmeye çalışmasıydı. O yüzden herkesin alkışladığı bir hareket yapıyor.Bege ile ittifak olmasını karekterine çeliştiği için yanlış buluyordum. Çeliştiği için yani bir yerde laf çevirdiğim falan yok.
Zoro'nun sözleri kesinlikle karekterine uygun değil daha yeni maceralar başlayıp Shicbukai lafını duyunca nasıl tepki verdiğini hatırlıyorum. Karekterine ters olduğunu da yazdım.
Luffy'nin arc içinde baştan sonra kadar yaptıkları sınırları olmayan, belli bir senaryoya uymak zorunda davranan bir kuklanın hareketlerinden farksızdı. Kendi kişiliği sıfıra inmişti.
Hatırlıyorsan tayfadakiler bile ittifak olayında red etme kararı vermişlerken Luffy'nin kabul etmesine baya şaşırmışlardı. Bir dünya anlamsızlık var arc'de yani baştan sona anlatmamız mı lazım
Sanji orda Luffy ile bir olsa bu durumlara düşecekler miydi? Hep yanlışları Luffy de arıyorsunuz. Eğer bir olsalar Luffy ile Sanji orada Germa'yı boğardı bunu da öğrenmiş olduk.