Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bege ile ittifak olmasını karekterine çeliştiği için yanlış buluyordum. Çeliştiği için yani bir yerde laf çevirdiğim falan yok.

Zoro'nun sözleri kesinlikle karekterine uygun değil daha yeni maceralar başlayıp Shicbukai lafını duyunca nasıl tepki verdiğini hatırlıyorum. Karekterine ters olduğunu da yazdım.

Luffy'nin arc içinde baştan sonra kadar yaptıkları sınırları olmayan, belli bir senaryoya uymak zorunda davranan bir kuklanın hareketlerinden farksızdı. Kendi kişiliği sıfıra inmişti.

Hatırlıyorsan tayfadakiler bile ittifak olayında red etme kararı vermişlerken Luffy'nin kabul etmesine baya şaşırmışlardı. Bir dünya anlamsızlık var arc'de yani baştan sona anlatmamız mı lazım :artiz:
Crocodile ile ittifak kurduğunu biliyor mu? Yok. Ben de sana önceliği neyse ona göre hareket ettiğini söylüyorum. Ve bu önceliği olan şey hiçbir zaman kendisi olmadı. Hep nakaması oldu. Bege'de de Sanji'ye verdiği sözde de. İki yıl öncesinde de. Sanji'yi önceliği yaptı da neden Nami'yi önceliğine koymadı diye eleştirebilirsin. Buna da cevabım Nami zaten Luffy ile birlikte oraya Sanji için gelmek istemişti. Aynı WB ile birlikte Ace'i kurtarmaya gelenler gibi. Ve WB kendi adamlarının öleceğini bildiği halde Ace kurtarmaktan vazgeçmedi. WB ile Luffy arasındaki fark. WB kurtulmak isteyen birini kurtarmaya çalışırken Luffy kendinden vazgeçmiş birini kurtarmaya ikna etmeye çalışmasıydı. O yüzden herkesin alkışladığı bir hareket yapıyor.

Sanji orda Luffy ile bir olsa bu durumlara düşecekler miydi? Hep yanlışları Luffy de arıyorsunuz. Eğer bir olsalar Luffy ile Sanji orada Germa'yı boğardı bunu da öğrenmiş olduk.
 
Zoro'nun Sanji için söyledikleri tüm seri boyunca yaptığı tek yanlış harekettir.Adamın seri boyunca arkadaşlarına ne kadar değer verdiğini gördük ama bi anda Oda karaktere böyle bir söz söyletiyor.Bazen ne yaptığını bilmiyorsun Oda...
 
Elbette 2 yıl önceki Luffy'yi tercih ederim. Yalnız zaman atlamasıyla birlikte tayfadaki çoğu kişiden eskisi kadar memnun değilim. Sadece Luffy'ye özgü değil yani. Nami ve Brook dışında hepsinin de gözüme batan yönleri var. 2 yıllık arayla birlikte karakter gelişimini iyi yapamadı Oda.

Edit: Düşündüm de Nami'nin de kusuru var. Karakter olarak eskisinden bile daha iyi bence ama Oda bazen Nami'ye sırf et parçası gözüyle baktığı için o da gözüme batıyor. Basmış havayı. İnek memesi olmuş bildiğin. :/ Can sıkıcı bir durum.
Heh ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Hani öyle bir izlenim var ki Luffy eleştirilemez. Neden eleştiriliyor falan. Saçma sapan bir tavır. İki yıl öncenin ve sonranın farkında değilsin bir de neden eleştiriliyor diye yakınıyorsun :artiz: Senin gibi dese ki herkes değişti o ayrı.
 
Son düzenleme:
Zoro'nun sözlerinden Sanji'ye değer vermediği sonucunu çıkarmak da ne bileyim... Zoro tayfanın emniyet kemeridir. Luffy eğer savaşmayı düşünseydi izin vermezdi. Savaşmadan alıp geleceğini söylediği için yine kızsa da izin verdi. Ayrıca Zoro Sanji'ye niye kızdı? "Teşekkür etmedi, özür dilemedi, kendi başına hareket etti, o zaman kendi başının çaresine baksın. Tayfayı tehlikeye atmasın." Kendisi için ne düşünüyorsa Sanji için de onu düşündü kısaca.

Dikkat edin, Nami diyor ki; "bizi kurtardı, istese kendi de kurtulurdu." Zoro da bunu duyuyor.

"Luffy Big Mom'u indirir," diye düşünenler Zoro'nun endişesini anlamamışlardı. Bu normaldi o zaman için ama görüyorum ki hala anlamayanlar var. :)

Neyse, çok tartışıldı bunlar. Ancak Zoro'nun karakterini anlamamış adam, gelmiş 2 yıl sonra değiştiğini iddia ediyor. Zoro hep aynıydı beyler. Robin olayı, Usopp olayı, şimdi de Sanji olayı. Her zaman temkinli, her zaman sert ve kuralcı. Tayfa herkesten önce gelir onun için.
 
Son düzenleme:
Zoro'nun Sanji için söyledikleri tüm seri boyunca yaptığı tek yanlış harekettir.Adamın seri boyunca arkadaşlarına ne kadar değer verdiğini gördük ama bi anda Oda karaktere böyle bir söz söyletiyor.Bazen ne yaptığını bilmiyorsun Oda...
Alakası yok Zoro senpai tayfa için en iyi neyse onu yapıyor hiç bir zaman başına buyruk hareket etmedi Sanji ye söylediği az bile sanjinin bikere luffye vurması ne kadar haysiyetsiz biri olduğunu gösteriyor. Sanji kedini değersizleştirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık