Dragon da beklentin altında kalmaz inşallah. Bu arada sen bekle biraz daha en azından arc bitene kadar beklemen lazım.Beklentimin altında kalmasın bana ne lanBu ne rezilliktir
![]()

Dragon da beklentin altında kalmaz inşallah. Bu arada sen bekle biraz daha en azından arc bitene kadar beklemen lazım.Beklentimin altında kalmasın bana ne lanBu ne rezilliktir
![]()
Bekliyom işte, dedim ya tutuyorum şimdilikDragon da beklentin altında kalmaz inşallah. Bu arada sen bekle biraz daha en azından arc bitene kadar beklemen lazım.![]()
Dragon bizim kelin serideki Kral gibi çıkacak bence.Dragon da beklentin altında kalmaz inşallah. Bu arada sen bekle biraz daha en azından arc bitene kadar beklemen lazım.![]()
Ahaha tipi de andırıyor ha.Dragon bizim kelin serideki Kral gibi çıkacak bence.At fava bekle bu teoriyi.
![]()
Seninki bile ''canavarlar'' diye bahsediyorduDragon bizim kelin serideki Kral gibi çıkacak bence.At fava bekle bu teoriyi.
![]()
Ahaha tipi de andırıyor ha.
![]()
Ne oldu ? Bu tepkinin sebebi ne, Luffy ve kaçma mevzusu tek başına olamasa gerek.Bekliyom işte, dedim ya tutuyorum şimdilik![]()
Yok değil yav. Bu arcta yaptığı hiç bişi tatmin etmedi beni.Ne oldu ? Bu tepkinin sebebi ne, Luffy ve kaçma mevzusu tek başına olamasa gerek.
Belki ambalajı öyledir diyorum bende işte.Seninki bile ''canavarlar'' diye bahsediyordu![]()
Zirve yaşlarındaki bir Monkey D. yi geçmesine ben ihtimal vermiyorum açıkçası.Belki ambalajı öyledir diyorum bende işte.Sabo onu çoktan geçmiştir belki.