Katakuri'nin boyunluğunun karizması>Vinsmoke ailesinin karizmasıKatakuri'nin yeleğinin karizması>Ichiji'nin karizması
Katakuri'nin boyunluğunun karizması>Vinsmoke ailesinin karizmasıKatakuri'nin yeleğinin karizması>Ichiji'nin karizması
Peki ya ağzı?Katakuri'nin boyunluğunun karizması>Vinsmoke ailesinin karizması
Öper.Peki ya ağzı?
Karizmasını şeetmiştim de olsun bakalım. Ama genel olarak bu arc'ta cidden çok karizma topladı adam. Tipiyle değil ama, yaptıklarıyla. Bizde tip değil icraat önemlidir.
Sabo avatarıyla söyleme bari az inandırıcı olsun.Karizmasını şeetmiştim de olsun bakalım. Ama genel olarak bu arc'ta cidden çok karizma topladı adam. Tipiyle değil ama, yaptıklarıyla. Bizde tip değil icraat önemlidir.
İlk gözüktüğü anda tutmuştum adamı. Çizilen sahne adamın karakteri, icraatleri, gücü hakkında potansiyeli direk veriyordu. Şekilci dediler, çizilir karizması dediler, dalga geçtiler. Dedim ben adamı duruşundan tanırım diye, yanılmadım.Karizmasını şeetmiştim de olsun bakalım. Ama genel olarak bu arc'ta cidden çok karizma topladı adam. Tipiyle değil ama, yaptıklarıyla. Bizde tip değil icraat önemlidir.
Yok öyle bir şey. Nereden çıkardın bunu? Karaktere çizilen tip sağlamsa ben napayım arkadaş. Benim nasıl karakterleri sevdiğim az çok bellidir.@Daredewill
Sabo'dan ala icraatçı mı var la? O arc'ta ne istediyse yaptı. Kimse de engel olamadı.
@Shakky
Şekilciydin çünkü.
Ortalık karıştırmak için iyi yem atıyorsun bakıyorum da. :/ Şimdi bunu biz alıntılayıp öveceğiz ondan sonra da millet unuttularsa bile Dof'tan soğutuyorlar demeye devam edecek güzel plan valla. :SMalum sahneyi tekrar atmanın zamanı gelmişti. 3 oldu bu sanırsam. :/ Ama hak ediyor. Toei'nin nadir başarılı sahnelerinden.
Doğru en büyük icraatı yılların Baltigosunu açık etmek oldu.@Daredewill
Sabo'dan ala icraatçı mı var la? O arc'ta ne istediyse yaptı. Kimse de engel olamadı.
@Shakky
Şekilciydin çünkü.