Öyle çıkmaz ya. Çıkarsa Dragon'u düşünemiyorum.Dragon bizim kelin serideki Kral gibi çıkacak bence. At fava bekle bu teoriyi.
Öyle çıkmaz ya. Çıkarsa Dragon'u düşünemiyorum.Dragon bizim kelin serideki Kral gibi çıkacak bence. At fava bekle bu teoriyi.
Ruh meyvesi yemiş ya. Toprak Ana gibi bir şey olsa gerek.Ağaç neyi temsil ediyor?
Cümlenin başındaki "Hadi diyelim" kısmının diğer anlamı örnek vermektir. Bir şeyin üzerine senaryo kurduğum yok hacım. :/ Onlarca ihtimalden birisini yazdım sadece.Konu dışına çıkmış değiliz reyiz, Vinsmoke ailesi tartışmanın tam ortasında yer alıyor, ve biz de Vinsmoke'lar Big Mom'u yenebilecek kadar güçlü mü, değil mi, bunu tartışıyoruz.
1)
- Senaryoyu Luffy'nin Reiju'nun zehrine yakalanması üzerine kurdun, şimdi de Reiju işin örneğiydi sadece diyorsun.
2)
- Reiju'ya hayran biri olarak Luffy karşısında şansı olmadığını söylüyorum, "sevgi seviyesine göre yorum yapıyor olsaydık..." diyorsun. Luffy favori karakterlerim arasında yer almıyor bile.
3)
- 500m beli ödülü olan birinden söz ediyoruz. Elbet darbe alacak dört kişinin arasına girerse, bu yenileceği anlamına mı geliyor? Hayır. Gear 4 halindeyken Doflamingo'dan da darbe yemişti hatırlarsın. Çok etkilendi mi, hayır.
Sonuç olarak, Luffy darbe alır; ancak Germa 4'lüsüne yenilmez.
Tek yedi dediğin Judge, benim gözümde Sanji'den daha sağlam birisi. Ichiji de sağlam adam.
Ben zaten Oda'yı anlayabilmiş değilim. Sanji'yi hep dandik dandik durumlara soktu. Bu adamın hakkı bu değil kesinlikle.
Vergo, Dof, Judge, Cin
Güçlü olmadığını düşündürenler ağır basıyor maalesef Ichiji ve Reiju'yu ben güçlü olarak hayal ediyordum. Ichi'nin Kata'yı almasını beklemiyordum da güçlü olsa 5 saniyede patates olmazdı herhalde. Reiju için hâlâ umudum var sonuçta BM'nin Heavenly Fire'ını karşılayıp ayakta durmaya devam etti.
Katakuri'nin yeleğinin karizması>Ichiji'nin karizmasıKatakuri'nin karizması > Ichiji'nin karizması
Bu sahnede ki gülüşü çok iyi. Acı, üzüntü, öfke herşey bir arada. İç yakan bir gülüş. Adamın delirmesine şaşmamalı.Malum sahneyi tekrar atmanın zamanı gelmişti. 3 oldu bu sanırsam. :/ Ama hak ediyor. Toei'nin nadir başarılı sahnelerinden.
Hacı bunu forum yetkililerine sorsan onlar daha iyi yardımcı olur sana. Ben gif koyulmuyor diye biliyorum ama sen yine de sor.Baylar bayanlar, uçuk bir soru olacak ama, profil fotoğrafımı "gif" yapmak istiyorum, ancak beceremedim. Nasıl yaparım??
Ichiji'nin karizması mı vardıKatakuri'nin yeleğinin karizması>Ichiji'nin karizması