Dragon da beklentin altında kalmaz inşallah. Bu arada sen bekle biraz daha en azından arc bitene kadar beklemen lazım.Beklentimin altında kalmasın bana ne lan Bu ne rezilliktir
Dragon da beklentin altında kalmaz inşallah. Bu arada sen bekle biraz daha en azından arc bitene kadar beklemen lazım.Beklentimin altında kalmasın bana ne lan Bu ne rezilliktir
Bekliyom işte, dedim ya tutuyorum şimdilikDragon da beklentin altında kalmaz inşallah. Bu arada sen bekle biraz daha en azından arc bitene kadar beklemen lazım.
Dragon bizim kelin serideki Kral gibi çıkacak bence. At fava bekle bu teoriyi.Dragon da beklentin altında kalmaz inşallah. Bu arada sen bekle biraz daha en azından arc bitene kadar beklemen lazım.
Ahaha tipi de andırıyor ha.Dragon bizim kelin serideki Kral gibi çıkacak bence. At fava bekle bu teoriyi.
Seninki bile ''canavarlar'' diye bahsediyorduDragon bizim kelin serideki Kral gibi çıkacak bence. At fava bekle bu teoriyi.
Ahaha tipi de andırıyor ha.
Ne oldu ? Bu tepkinin sebebi ne, Luffy ve kaçma mevzusu tek başına olamasa gerek.Bekliyom işte, dedim ya tutuyorum şimdilik
Yok değil yav. Bu arcta yaptığı hiç bişi tatmin etmedi beni.Ne oldu ? Bu tepkinin sebebi ne, Luffy ve kaçma mevzusu tek başına olamasa gerek.
Belki ambalajı öyledir diyorum bende işte. Sabo onu çoktan geçmiştir belki.Seninki bile ''canavarlar'' diye bahsediyordu
Zirve yaşlarındaki bir Monkey D. yi geçmesine ben ihtimal vermiyorum açıkçası.Belki ambalajı öyledir diyorum bende işte. Sabo onu çoktan geçmiştir belki.