Şu Katakuri'yi güçlü kuvvetli, böyle insan azmanı gibi bir canavar olarak göremeyen tek adam ben miyim?
Tasarımı falan iyi ama meyvesi yüzünden o karizması gitti.Şu Katakuri'yi güçlü kuvvetli, böyle insan azmanı gibi bir canavar olarak göremeyen tek adam ben miyim?
İchiye tek attı herif. Benim yakın dövüşte şüphelerim vardı ama büyük oranda yok oldu buda :/Şu Katakuri'yi güçlü kuvvetli, böyle insan azmanı gibi bir canavar olarak göremeyen tek adam ben miyim?
Tamam tasarım iyi ama sevemedim gitti şu adamı.. Meyve desen ecüş bücüş bir şey :/Tasarımı falan iyi ama meyvesi yüzünden o karizması gitti.
İchiji'ye tek atması yakın dövüşte çok iyi olduğunu göstermez, kaldı ki daha gerçekten tek atıp atmadığını da bilmiyoruz.. Belki ilerleyen bölümlerde ibrenin yönü değişir.İchiye tek attı herif. Benim yakın dövüşte şüphelerim vardı ama büyük oranda yok oldu buda :/
Çok iyi demedim ama kötü olmadığını gösterir. Diğer yetenekleri de ortadayken bence herif iyi bir duruşa sahip. O sahneden sonra ibrenin ichijiye kayacağına hiç ihtimal vermiyorum :/Tamam tasarım iyi ama sevemedim gitti şu adamı.. Meyve desen ecüş bücüş bir şey :/
İchiji'ye tek atması yakın dövüşte çok iyi olduğunu göstermez, kaldı ki daha gerçekten tek atıp atmadığını da bilmiyoruz.. Belki ilerleyen bölümlerde ibrenin yönü değişir.
Oyun hamuruTamam tasarım iyi ama sevemedim gitti şu adamı.. Meyve desen ecüş bücüş bir şey :/
İchiji'ye tek atması yakın dövüşte çok iyi olduğunu göstermez, kaldı ki daha gerçekten tek atıp atmadığını da bilmiyoruz.. Belki ilerleyen bölümlerde ibrenin yönü değişir.
Jack heybetli zaten adam canavar bir mamut. Ama Kata çok güven verici görünüyor. Jack çok zekasız göründü. Kata'nın farkı burda. Adam manga karakterlerinin klasik çok konuşma olayına girmiyor. Saldırılarını bile hiç isimlendirmedi şimdiye kadar. Hemen icraate giriyor. Shounen karakteri değil sanki.Tabi ki Katakuri kazanabilir. Sadece oluşturduğu algıdan bahsediyorum, benim gözümde daha heybetli ve sağlam bir duruşu var Jack'in..
Mecbur hissettimUuu beybi çok sert konuşuyorsun hoşuma gitti msöfkshdf
Aynen sayın mürşidimDurum bundan öte değil.
Ben o sahneyi, klasik Oda pohpohlaması olarak yorumluyorum. Bilirsiniz ya, gömeceği adamı önce bir yüceltir Kavga bir şekilde devam edecekse Katakuri'yi zor anlar bekliyor.. Bu kişi İchiji ya da bir başkası olabilir, bilmiyorum.Çok iyi demedim ama kötü olmadığını gösterir. Diğer yetenekleri de ortadayken bence herif iyi bir duruşa sahip. O sahneden sonra ibrenin ichijiye kayacağına hiç ihtimal vermiyorum :/
Aynen aynenOyun hamuru
Kim kaldı ki ortada Zor anlar yaşatsın :SBen o sahneyi, klasik Oda pohpohlaması olarak yorumluyorum. Bilirsiniz ya, gömeceği adamı önce bir yüceltir Kavga bir şekilde devam edecekse Katakuri'yi zor anlar bekliyor.. Bu kişi İchiji ya da bir başkası olabilir, bilmiyorum.
Aynen aynen