La sana laf eden yok arkadaş. Nereden çıktın böyle.Hemen fan damgası yedik.Bizde düşüncemizi yazıyoruz.Shanks ölecek.Bende severim öldüğü zaman bende üzülürüm ama ölecek yani
Benim söylemim birkaç kişiyi kapsıyor onlar da bana kalsın.
La sana laf eden yok arkadaş. Nereden çıktın böyle.Hemen fan damgası yedik.Bizde düşüncemizi yazıyoruz.Shanks ölecek.Bende severim öldüğü zaman bende üzülürüm ama ölecek yani
Bende seni kastetmedim zatenLa sana laf eden yok arkadaş. Nereden çıktın böyle.
Benim söylemim birkaç kişiyi kapsıyor onlar da bana kalsın.
Vantilatör deriz bizde o zaman.
Görüceksin Luffy 'nin değiştiğini... Rayleigh tutmuştu bu kez kim tutacak ???Luffy kollarında kardeşini kaybetmiş, biraz bile değişmemiş bir karekter artık onun ciddileşmesi ve bilenmesi için birilerinin ölmesine gerek yok.
Adama et veren birine ters yapsan yeter zaten, Shanks neden illa ölsün
E biliyorum da senle tartışmak keyifli. Bizim ki biraz danışıklı dövüş oluyor. Neyse ben de en azından kendime @Kuina gibi bir fandaş buldum.
Bence daha olası şeyler üzerine hayal kur, ne bileyim dünya barışı falanGörüceksin Luffy 'nin değiştiğini... Rayleigh tutmuştu bu kez kim tutacak ???
Ahh Hepinize Teşekkür ederim keyifli bir geceydi..E biliyorum da senle tartışmak keyifli. Bizim ki biraz danışıklı dövüş oluyor. Neyse ben de en azından kendime @Kuina gibi bir fandaş buldum.