Değerini bilemiyorlar azizim. Ne desem boş.Ve ayrıca Oda Viking hayranı işin içine katarsak Shanks'ın Viking tanrsı.... Nerden bakarsan Shanks
Değerini bilemiyorlar azizim. Ne desem boş.Ve ayrıca Oda Viking hayranı işin içine katarsak Shanks'ın Viking tanrsı.... Nerden bakarsan Shanks
Diyebileceğinin hepsi bu kadar mı? Merak etme Luffy izin vermeden Sanji kılına dokunamaz Luffy'nin.@Shakan Yapmaz değil yapamaz
Ne demek efendim.İnsanların görüşleri değişmiyor ağır Fan olanlar objektif olamıyor... Teori yapıyoruz sonuçta...Değerini bilemiyorlar azizim. Ne desem boş.
Fan kelimesi yasak kelime Çok fazla kullanmamanızı tavsiye ederim.Ne demek efendim.İnsanların görüşleri değişmiyor ağır Fan olanlar objektif olamıyor... Teori yapıyoruz sonuçta...
@kuroashi.no.sanji1993 adlı arkadaş biraz da beni gıcık etmek için yapıyor tanıdığından dolayıNe demek efendim.İnsanların görüşleri değişmiyor ağır Fan olanlar objektif olamıyor... Teori yapıyoruz sonuçta...
BilmiyodumFan kelimesi yasak kelime Çok fazla kullanmamanızı tavsiye ederim.
Vantilatör deriz bizde o zaman.Fan kelimesi yasak kelime Çok fazla kullanmamanızı tavsiye ederim.
Herkes kullanıyor sen de kullan ne olacak.Bilmiyodum