Girmez. Destekçisi olur ama filo bambaşka bir mesele. Şu an Yonko ve aynı konumunda da durur bence. En azından benim beklentim, pek gerçekleşmeyecek gibi ama...Shanks düşerse Luffy Filosuna girer mi ???
Girmez. Destekçisi olur ama filo bambaşka bir mesele. Şu an Yonko ve aynı konumunda da durur bence. En azından benim beklentim, pek gerçekleşmeyecek gibi ama...Shanks düşerse Luffy Filosuna girer mi ???
+1Ölmesi çok klişe. Ayrıca Shanks çok özendiği bir karakter. Böyle bir karakteri ucuz bir klişeyle seriden çıkarması çok zoruma gider benim. :/
Onu da gördüm. Tamam ayyaş falan ama salak değil. Lütfen.
Niye gömdün hemen yaaa Shanks olmasa Luffy GG oluyoduShanks 200-300 bölümde bir, iki üç karizmatik hareket yapmaktan başka bir işe yaramamış karakter. Ölse ne olur ölmese ne olur
Linç is coming Shanks ölür ilerde.Shanks 200-300 bölümde bir, iki üç karizmatik hareket yapmaktan başka bir işe yaramamış karakter. Ölse ne olur ölmese ne olur
Shanks olmasa Luffy yoktu. Luffy olmasa seri yoktu. Op felan göremezdin o zaman.Shanks 200-300 bölümde bir, iki üç karizmatik hareket yapmaktan başka bir işe yaramamış karakter. Ölse ne olur ölmese ne olur
Koskoca Akagami öyle dama atılamaz...Oda'nın Viking karateri anladın
Luffy'ye hiçbir şeycik olmazdı. Shanks olmasa haydutları karşısına almazdı. Ace ve Sabo ile birlikte denize açılırlardıNiye gömdün hemen yaaa Shanks olmasa Luffy GG oluyodu
Luffy'ye hiçbir şeycik olmazdı. Shanks olmasa haydutları karşısına almazdı. Ace ve Sabo ile birlikte denize açılırlardı
Denize açılan herkes bir süre sonra zirveyi hedefliyor. Luffy de hedeflerdi bir süre sonraGüzel teori ama eksik olurdu Korsanlar Kralı OLUCAM gibi
Yada Garp amcanın etkisinde kalır bir MARİNE olurdu Ne hayal ettim GARP gibi...Denize açılan herkes bir süre sonra zirveyi hedefliyor. Luffy de hedeflerdi bir süre sonra