Büyük ihtimalle Luffy şapkayı Shanks'in mezarına bırakır.Sizce Luffy Hasır Şapkayı geri verebilecek mi Shanks 'a
Büyük ihtimalle Luffy şapkayı Shanks'in mezarına bırakır.Sizce Luffy Hasır Şapkayı geri verebilecek mi Shanks 'a
Mihawk'ın öleceği kadar kesin gözüyle bakıyorum ben.Shanks'ın ölmeyeceğini düşünen bir ben mi varım?
Ben Shanks'ı öldürenlerdenim Luffy vs Shanks olmaz diye düşünüyorum .....Shanks'ın ölmeyeceğini düşünen bir ben mi varım?
Canını yerim senin. Ha şöyle arkadaş. Ne bu karamsarlık. Niye görmüyoruz benim favori karakterimi. Ayrıca Oda Shanks'ı öldürecek olur da Oyaji kadar ihtişamlı bir şekilde öldürmez ise evini basarım.Shanks'ın ölmeyeceğini düşünen bir ben mi varım?
Luffy'nin şapkayı vermesi için illa Shanks ile dövüşmesi gerekmiyor. KK olursa otomatikman Shanks ve tayfasını geçmiş sayıldığından şapkayı gönül rahatlığıyla verebilir.Ben Shanks'ı öldürenlerdenim Luffy vs Shanks olmaz diye düşünüyorum .....
Luffy'nin şapkayı vermesi için illa Shanks ile dövüşmesi gerekmiyor. KK olursa otomatikman Shanks ve tayfasını geçmiş sayıldığından şapkayı gönül rahatlığıyla verebilir.
İşte benim gibi düşünen Shanks düşüşü efsane olucak VE o zaman da Luffy saldırısı gelicek İntikam içinLuffy vs Shanks zaten olmaz.Bak seni geçtim diye Shanks'ı yumruklayacak adam değil Luffy.
Ama Shanks ölsün.Daha etkileyici olur.
Shanks zeki değilse op evreni yerlerde.