Akagami>OpKoskoca Akagami öyle dama atılamaz...Oda'nın Viking karateri anladın
Akagami>OpKoskoca Akagami öyle dama atılamaz...Oda'nın Viking karateri anladın
Luffy özgürlüğüne düşkün biri denizci olabileceğini sanmıyorum. En özgür adam olmak isteyen biri denizci olur mu sence? Olsa bile Drake gibi olurdu.Yada Garp amcanın etkisinde kalır bir MARİNE olurdu Ne hayal ettim GARP gibi...
Garp yapardı Shanks 'ta yok söz vermedi kimseyeLuffy özgürlüğüne düşkün biri denizci olabileceğini sanmıyorum. En özgür adam olmak isteyen biri denizci olur mu sence?
Sağa sola çekip duruyorsun. Luffy'nin idolü Shanks. Oda üstüne bastıra bastıra göstermiş Luffy'nin idolü olduğunu. Korsanlığa başlamasının en büyük sebebi. Belki yine korsan olurdu ama farklı bir Luffy ve farklı bir Op görürdük. Büyük ihtimalle çok ciddi bir Luffy olurdu. Bu karakterden ötürü belki de şuan tayfadakilerin bir çoğu olmazdı.Luffy özgürlüğüne düşkün biri denizci olabileceğini sanmıyorum. En özgür adam olmak isteyen biri denizci olur mu sence?
Shanks tekme atmaya çalışsaydı bir bacağı da eksikti şimdiSağa sola çekip duruyorsun. Luffy'nin idolü Shanks. Oda üstüne bastıra bastıra göstermiş Luffy'nin idolü olduğunu. Korsanlığa başlamasının en büyük sebebi. Belki yine korsan olurdu ama farklı bir Luffy ve farklı bir Op görürdük. Büyük ihtimalle çok ciddi bir Luffy olurdu. Bu karakterden ötürü belki de şuan tayfadakilerin bir çoğu olmazdı.
Shanks en azından kaptanına tekme atmamıştır
Kirli oynamaya başladım.
Ve ayrıca Oda Viking hayranı işin içine katarsak Shanks'ın Viking tanrsı.... Nerden bakarsan ShanksSağa sola çekip duruyorsun. Luffy'nin idolü Shanks. Oda üstüne bastıra bastıra göstermiş Luffy'nin idolü olduğunu. Korsanlığa başlamasının en büyük sebebi. Belki yine korsan olurdu ama farklı bir Luffy ve farklı bir Op görürdük. Büyük ihtimalle çok ciddi bir Luffy olurdu. Bu karakterden ötürü belki de şuan tayfadakilerin bir çoğu olmazdı.
Shanks en azından kaptanına tekme atmamıştır
Kirli oynamaya başladım.
Sanji'nin yaptıklarını bununla mı haklı çıkarıyorsun.Shanks tekme atmaya çalışsaydı bir bacağı da eksikti şimdi
Ölümü Bütün Okyanuslarda YankılanacakÇok yakında
Cümleni anlamadımGarp yapardı Shanks 'ta yok söz vermedi kimseye