Denizciler aşamıyordu o mumu. Evet harbiden çelik kadar sert oluyor mumu. Ben ayrıca elmas kadar sert olduğunu söylemedim. Ne kadar sert olduğu bilinmiyor. Ama normal bir sertlikte değil bu çok ortada olan bir şey. Ben mantıklı olarak açıklıyorum sana zaten ister kabul et ister etme.Mum celik kadar sert olabilir diyor ama oluyor mu? Veya o kadar sert mi kesinlik cok meyve kullanıcı tarafından söylenen bir sey.
Ama ortada elmas varken Sicim meyvesi yemiş bir İp adamın iplerini elmasla bir tutmak saçmaliktir. Elmas seride Kairoseki, Poneglyph ile birlikte en sert maddelerden belkide en sağlami. Kairoseki bile elmas kadar sağlam ve kesilmez diye tanıtılıyordu yanlış hatirlamiyorsam.
Yani bir tutmak alakasiz.
Dof'un ölecek kadar hırpalandığı söyleniyor Law tarafından. Üstüne g4 Luffy dalıyor. Ve bu adam hala daha son dakikalarda kuş kafesini destekliyor. Ve bir taraftan kuş kafesini desteklerken diğer yandan savaşmaya devam ediyor. Ama bir Amiral o durumdaki adamın hakisi aşamıyor?
Bugün Bellamy'nin Luffy'nin kokasını aşabildiğini görmesem hak vereceğim de Dof nasıl bir seviyede ki hakisini bile sağlam bir Amiral aşamıyor? Yani bunun bir mantığı var mı?
@Millennium Wizard
Kuş kafesinin kapanması tamamen Dof ile alakalı. Dediğin gibi bir sebepten yaptığını söylemen senin bakış açındır.
Belli bir süre kalıyor buna aykırı bir şey demedim zaten. Ama sen burda en az 40 dakikalık süreçten bahsediyorsun. Ki o kurşunları bir Amiral durdurabilir. Ama burda Amiral'in bile aşamayacağını söylediğiniz bir sertlikten bahsediyorsun. Hem de zaman geçtikçe etkisini kaybedeceğini söylediğin halde?
Son düzenleme: