Sen son iki atağı gördün. Bellamy Law yenilene kadar Luffy'i baya hırpalıyor. Ki bunun öncesi de var. Bu adam her tekniğine neredeyse koka kullanıyordu. G4 tekniği bile haki ile beslenen bir teknik. Dof'a son iki saniye daha dayanamadı diye son vuruşu yapamadı o yüzden 10 dakkalık araya girdi. Yani öncesinde kullandığı hakinin önemi ortada.İç organların hasar görmesinden bahsediyoruz. Dof sadece ölme olasılığını ortadan kaldırdı. İç organları hasar aldı. Luffy Bellamy ile o hâle geliyorsa BM karşısında nasıl kazanacağını düşünen insanlar var anlamadım yaman çelişki. Bellamy birkaç kere vurdu. Sonrasında Dof ile dövüşmeye başladı. Yanlış hatırlamıyorsam Gamma Knife falan sonrası diyordu Dof bunu teke tek kaldıklarında -dediği yorulmayla ilgiliydi güçten düşme daha ağır bir şey bana göre-. Yani Bellamy değil Dof onu o hâle getiriyor. Bellamy'nin getirdiğini düşünmek bence Luffy'nin dayanıklılığını Yonkou ile karşılaştıran arkadaşlara ayıp olur. Bunun üzerine "eee sonuçta Luffy de iyi durumda değilmiş diyebilirsin" ama Luffy Cracker'de de gördük ki ilk önce rakiplerinin güçlerini test ediyor. Yani her seferinde belli bir haki kaybı yaşıyor. Sonrasında G4'e geçme kararı alıyor. Luffy'nin muhtemelen direk G4'e geçmesi gibi bir durum söz konusu olmayacak. Sonuç olarak Dof'u etkileyenler Law ve Luffy ama Luffy'i etkileyen Dof.
Üslubun hoşuma gitmedi ama yorum yapmışsın cevap vermemek olmaz. Birincisi Dof fanı falan değilim. İkincisi bir şeyi kabul etmek zorunda hiç değilim. Mantığıma yatan bir şey sunarsan eyvallah. G4'lü Luffy'e Dof'un zarar veremediği doğru. Ama G4'lü Luffy'i belli bir süre tuttuğunu gördük. Dof'un dayanıklılığı iyiydi. İç organları hasar almamış olsa daha fazla dayanıp Luffy'nin G4 süresi bittikten sonra Luffy'i alma ihtimali yüksekti benim penceremden.
Cracker Dof bile Luffy'i Sanji'nin soktuğu duruma sokamadı. Bunun nedeni darbeleri sürekli karşılamaya çalışmasından ötürü. Kim Sanji'nin saldırı gücünü bu adamlar kadar görüyor? Yani birisinden belli bir süre dayak yemek normal bir şey değil. Bundan iki sene öncesinde de yine Luffy ve Zoro Bellamy'den bilerek dayak yemiştiler. Yüzleri gözleri kan gölüne dönmüştü. Evet Bellamy ezik gibi duruyor. Ama sorun zaten karşıdakinin hiç karşılık vermemesinde. Bunun etkilerini 3 örnekle açıkladım sana. Ki Luffy'nin dayanıklılığı onunla tükenmedi zaten. Sonrasında da Dof ile yine dövüşe giriyor.