Uygundur iyi geceler.Hocam sorunu gördüm. Yarın sana özelden açıklarım olur mu? Şu an yatmam gerekiyor. Uzun bir yazı olabilir o yüzden yarına bırakıyorum..
Uygundur iyi geceler.Hocam sorunu gördüm. Yarın sana özelden açıklarım olur mu? Şu an yatmam gerekiyor. Uzun bir yazı olabilir o yüzden yarına bırakıyorum..
Fuusen savunma,elephant gun saldıri için.Açığa çıkarttığı enerji açısından diyorsan Elephant gun daha güçlüdür.Gomu gomu fuusen mi yoksa elephant gun mı daha güçlüdür sizce ?
Aklıma bir şey takıldı da ondan soruyorum.
Yabancı forumda denk geldim.Fuusen savunma,elephant gun saldıri için.Açığa çıkarttığı enerji açısından diyorsan Elephant gun daha güçlüdür.
Mevzuyu az çok anladim zaten
Kkg baya üstün bence Cannonballdan.Yabancı forumda denk geldim.
Cannonball = gomu gomu fuusen/balloon
KKG = gomu gomu elephant gun
demiş adam.Dof vs Cracker mevzusuna bu açıdan yaklaşmış.Bence de baya mantıklı kimin ne güçte saldırıyla ne vaziyette yenildiği ortada yani.
Öyle bence de.Ama bu noktayı ve Dofun tonla handikapını atlıyorlar haliyle niyet kötü olunca.Kkg baya üstün bence Cannonballdan.
Haterlar işte ne bekliyorsun ki.Herkes Doflamingo-sama yı anlayamaz.Öyle bence de.Ama bu noktayı ve Dofun tonla handikapını atlıyorlar haliyle niyet kötü olunca.
Sanki Luffy o kalenin tepesinden Mom'a kkg atacak gibi geliyor bana.Tek sefer vurup yonkoya el sürecek onun için de güçlü saldırısını yapması lazım.Mom biraz etkilenecek millet şok olacak.Kaçabilecek kadar etkileyecekler gibi.En azından şunu yapabilsin diye Doflamingo dövüşü çok önemliydi bence.Haterlar işte ne bekliyorsun ki.Herkes Doflamingo-sama yı anlayamaz.
KKG'ın üstü yanigüçlüsü KKGatling yada benzeri veya riffle olabilir mi sence. Bu ikisi genelde dinal teknikler oluyor amma Mom'ı ne kadar etkileyeceği bilinmez.Sanki Luffy o kalenin tepesinden Mom'a kkg atacak gibi geliyor bana.Tek sefer vurup yonkoya el sürecek onun için de güçlü saldırısını yapması lazım.Mom biraz etkilenecek millet şok olacak.Kaçabilecek kadar etkileyecekler gibi.En azından şunu yapabilsin diye Doflamingo dövüşü çok önemliydi bence.