Sabo, Fujitora'ya ciddi olmasını teklif ediyor düşünün durum ne kadar vahim
Bizde böyle. Sabo söz konusu oldu mu vicdanımı bir köşeye atarım. @Sakata Gintoki , Sabo hakkında eklemek istediğin bir şeyler var mı?Bu yaptığın ayıptır :S
Amirallerde sıra gelecekBizde böyle. Sabo söz konusu oldu mu vicdanımı bir köşeye atarım. @Sakata Gintoki , Sabo hakkında eklemek istediğin bir şeyler var mı?
Luffy`e olduğu gibi uzaklaştırırdı illa yenmesine gerek yok.Ne meteor ne de basınç Sabo'ya etki etmez. Logia formuna geçtiği anda basıncın bir manası kalmıyor zaten. Meteora gelirsek... gelmeye gerek yok hatta. Güçlü karakterlere o saldırı işlemez. Denk getiremez bir kere. Anca toplu savaşlarda çöp temizlemeye yarar.
Yazını yanlış anladığım için silmiştim ama yine de alıntılamışsın hızlıca. :/ Neyse artık. Senin de söylediğin gibi logia formundayken basınç işe yaramıyorsa nasıl uzaklaştıracak sence?Luffy`e olduğu gibi uzaklaştırırdı illa yenmesine gerek yok.
En basitinden dengesini kaybetse yenmeye yeter.
Dragon yıllardır devrim için uğraştı ama Sabo ile karşılaştığı güne dek devrim ateşi gerçek manada yanmamıştı.Bizde böyle. Sabo söz konusu oldu mu vicdanımı bir köşeye atarım. @Sakata Gintoki , Sabo hakkında eklemek istediğin bir şeyler var mı?
Sildiğinden ben de silcektin ama çıkmam gerekti.Yazını yanlış anladığım için silmiştim ama yine de alıntılamışsın hızlıca. :/ Neyse artık. Senin de söylediğin gibi logia formundayken basınç işe yaramıyorsa nasıl uzaklaştıracak sence?
Yonkou gücünü belirtmek için güzel yazmışsın. Streusen'in gerçeğini öğrendiğimiz andan itibaren Şah ve Veziri, Streusen ve Carmel olarak düşündüm açıkçası.Şöyle bir Bm korsanlarının ağır toplarını toparlayacak olursak
Kaptan(Ödül tahmini 2 milyardan yüksek)
Big Mom
Commanderlar(Ödül tahmini 1milyar-700 milyon arası)
Sağ Kol Katakuri
(Büyük ihtimal sol kol) Smothie
Cracker
Snack(En çapsızı)
Sonraki ağır toplar(Ödül tahmini 600 m 450 m arası)
Prospero
Daifiku
Oven
Komposte
Satranç taşları(Ödül tahmini 450 m 100 m arası)
Bege*(Kale-çıktı)
Tamago(At)
Bobbin(Fil)
Pekomsa piyon deniliyor yinede piyon kesin değil,vezir ve şahta bilinmiyor.
Diğer kayda değer kişiler ve Öfkeli ordu(Bazı önemli kişiler dışında 100m altı)
Pudding
Mont Dor
Amande
Straussen(Bu şah olabilir belki,Big Momda vezirdir)
-Çöp katagorisi geri kalan-
Galette
Opera
Randolph
Brulee(Meyvesi muazzam ama)
Dizel
Yonko tayfası cidden muazzam bir olay.Doflynin sağ kolu Vergodan sağlam 7,8 elemanı falan var kadının.