Reyis yokedecek. Birine son gaz daldığını görmeyi çok istiyorumhhaha Daha neler, sen abartınca bende abartayım dedim. OP'de saboya tek atacak birisi yok bence.
Reyis yokedecek. Birine son gaz daldığını görmeyi çok istiyorumhhaha Daha neler, sen abartınca bende abartayım dedim. OP'de saboya tek atacak birisi yok bence.
Fujiye son gaz daldı işte arkasından alev basıp 1 km öteden geliyordu herif daha ne bekliyorsun.Fuji vasıfsızına bile diş geçiremedi kaldı ki diğer amirallere geçirsin.Sabo vs Mihawk olursa Sabo üçbuçuk Mihawk 9.5 atar. Daha fazla hamleye gerek yok.Reyis yokedecek. Birine son gaz daldığını görmeyi çok istiyorum
O vs yi kısa kesti oda. Heralde göstermek istemedi tarafları henüz. Zaten orda Sabo adamı tutmak istiyordu, Fujide geçmek istemiyordu zaten. Anlamsız bir dövüştü.Fujiye son gaz daldı işte arkasından alev basıp 1 km öteden geliyordu herif daha ne bekliyorsun.Fuji vasıfsızına bile diş geçiremedi kaldı ki diğer amirallere geçirsin.Sabo vs Mihawk olursa Sabo üçbuçuk Mihawk 9.5 atar. Daha fazla hamleye gerek yok.
Benim gördüğüm Fuji oğlum bak git modunda takılıyordu.Sabo ise ergen hırslı bastırıp sonuç alamayan sinirleri gerilmiş şekilde resmedilmişti.Sanki kayaya toslar gibi gidip gidip geliyordu Sabo.Bence fuji luffyle dövüşürken daha ciddiydi ama duygusallaştığı için kasmamış gibi gözüktü.O vs yi kısa kesti oda. Heralde göstermek istemedi tarafları henüz. Zaten orda Sabo adamı tutmak istiyordu, Fujide geçmek istemiyordu zaten. Anlamsız bir dövüştü.
Rakibi yerçekimi basıp dururken uzaktan mı takılsaymış herif :/Benim gördüğüm Fuji oğlum bak git modunda takılıyordu.Sabo ise ergen hırslı bastırıp sonuç alamayan sinirleri gerilmiş şekilde resmedilmişti.Sanki kayaya toslar gibi gidip gidip geliyordu Sabo.Bence fuji luffyle dövüşürken daha ciddiydi ama duygusallaştığı için kasmamış gibi gözüktü.
İddaa ediyorum saboda luffy kadar bir g3 vuruş gücü yok o kadar fujiyi savuracak.Pençe bölgesel etkili ama kılıcı pençelerken de görmedik.Luffy ise direk çıplak elle adamı etkiledi.Sabo kesilebileceği için belki de boruya mecbur kaldı.Rakibi yerçekimi basıp dururken uzaktan mı takılsaymış herif :/
Ciddi misin senİddaa ediyorum saboda luffy kadar bir g3 vuruş gücü yok o kadar fujiyi savuracak.Pençe bölgesel etkili ama kılıcı pençelerken de görmedik.Luffy ise direk çıplak elle adamı etkiledi.Sabo kesilebileceği için belki de boruya mecbur kaldı.
G3 değil de g4 kadar fiziksel gücü kesinlikle yok ve bu konuda Luffy'nin her zaman gerisinde olacak.İddaa ediyorum saboda luffy kadar bir g3 vuruş gücü yok o kadar fujiyi savuracak.Pençe bölgesel etkili ama kılıcı pençelerken de görmedik.Luffy ise direk çıplak elle adamı etkiledi.Sabo kesilebileceği için belki de boruya mecbur kaldı.
Ayak tabanıyla vurmuş fujinin kılıç savunma halinde atak modunda değil o yüzden normal.Bak luffy çıplak elle savaşır çünkü hakisi yetiyor ama bu adam sürekli kılıçla boru çarpıştırdı.Demek riski var ki korlara yaptığı gibi kılıca pençeyle dalamıyor.Onun dışında ne çekime direnmesi logia yüzünden etkilenmedi bile onun avantajı alevleri dağıldı sadece asıl vücuduna baskı oluşturmadı.Logia olmasa görürdüm onu fuji belki hemen bileğini bükebilirdi bile.Ciddi misin sen
Bana hiç kılıçtan çekiniyormuş gibi gelmedi;
Sabo genel olarak ezme ve yoketme ağırlık savaşıyor ama fiziksel gücünde eksiklik olduğunu hiç sanmam bu konuda gram zayıflık göstermedi. Yer çekimine tam direnç gösteren bir o vardı arcta. Kalan hepsi ya uçtu yada yere kapaklandı.