Kuzuri
Harbi öyle ya akainuya bi iki tane vuraydi da rahatlasaydik.Zaten bayağı iç hesaplaşma yaşadı MF'de. Az da olsa umudum var. Belki değişir ama büyük bir olay gerekiyor. Ben de istiyordum Akainu'nun ağzına bir tane çalmasını da olmadı.
Harbi öyle ya akainuya bi iki tane vuraydi da rahatlasaydik.Zaten bayağı iç hesaplaşma yaşadı MF'de. Az da olsa umudum var. Belki değişir ama büyük bir olay gerekiyor. Ben de istiyordum Akainu'nun ağzına bir tane çalmasını da olmadı.
Bir o bir de Teach.Harbi öyle ya akainuya bi iki tane vuraydi da rahatlasaydik.
Saboyu niye küçülttün la öyle? Mihawka da geçirir uçan tekmeleri.Mihawk moda girdi mi Shiryuu impel Down günlerini mumla arar.
Mihawk'ı geçtim ben Sabo'nun Shiryu'u yeneceğini düşünüyorum. Hani olurda devrimciler ile karşılaşırsa BB korsanları Sabo uçan tekmeyle girer Shiryuu'a.
Saboyu niye küçülttün la öyle? Mihawka da geçirir uçan tekmeleri.
Bende çok istedimHarbi öyle ya akainuya bi iki tane vuraydi da rahatlasaydik.
Sonra da hayatına topal olarak devam eder. O bile büyük şans olur onun için. Fuji ile birbirlerini ağırlarlar.Saboyu niye küçülttün la öyle? Mihawka da geçirir uçan tekmeleri.
Yok ya bence topal kalmazSonra da hayatına topal olarak devam eder. O bile büyük şans olur onun için. Fuji ile birbirlerini ağırlarlar.
Akainunun kol geçirdiği gibi bu da bacak geçirir göğsünden.Sonra da hayatına topal olarak devam eder. O bile büyük şans olur onun için. Fuji ile birbirlerini ağırlarlar.
O bacagi bir daha kullanamaz biramin.Akainunun kol geçirdiği gibi bu da bacak geçirir göğsünden.
Sabo Mihawk için henüz çömez.Saboyu niye küçülttün la öyle? Mihawka da geçirir uçan tekmeleri.