Sonunda! İşte beklediğim şey buydu... Artık bi zahmet Kaido, WB kadar güçlü bir karakter dediğimiz zaman "yogggamuhaa" gibi cevaplar almayalım, rica ediyorum.Bu SBS'ye göre Kaido en güçlü canlı oluyor. Demek ki sadece söylenti değilmiş.
Vol. 83 SBS
Q: I was strictly scolded by my mother. Is my mother stronger than Akainu?
Oda: Mother in general is the strongest creature in the world. She is stronger than Kaidou, but she loves you more than anyone.
Bu SBS'ye göre Big Mom, Kaido'dan güçlü çıkmasınSonunda! İşte beklediğim şey buydu... Artık bi zahmet Kaido, WB kadar güçlü bir karakter dediğimiz zaman "yogggamuhaa" gibi cevaplar almayalım, rica ediyorum.
Aslında bu SBS Mom'un da düşmeyeceğinin bir kanıtı.Bu SBS'ye göre Big Mom, Kaido'dan güçlü çıkmasın
Yada sabo ölmüş.Bu SBS'ye göre Big Mom, Kaido'dan güçlü çıkmasın
Bu SBS'ye göre Big Mom, Kaido'dan güçlü çıkmasın
Demek istediğim hep bu unvanın sadece söylenti olduğu söyleniyordu. Ona istinaden attım. Troll cevap gibi ama gerçeklik payı da içeriyor.En güçlü diye kimse kimseyi yenecek değilya.
Yo ünvan kesin doğrudur ünvanin yalnis olduğunu dusunen biri degilim.Ama en güçlü olsa bile çıkıp herkezi yenemez her koşulda savaş kazanamaz diyirum ben.Demek istediğim hep bu unvanın sadece söylenti olduğu söyleniyordu. Ona istinaden attım. Troll cevap gibi ama gerçeklik payı da içeriyor.
Tamam da ben herkesi yener diye atmadım ki. Yenme meselesi Oda'ya kalmış bir şey. Atıyorum Akainu'nun Big Mom'ı yenebileceğini düşünmüyorum ama yenerse de hiç şaşırmam.Yo ünvan kesin doğrudur ünvanin yalnis olduğunu dusunen biri degilim.Ama en güçlü olsa bile çıkıp herkezi yenemez her koşulda savaş kazanamaz diyirum ben.