Ya da bak ölmenin yolunun söyleyeceğim demiştir. Kaido da anlat hele yeğen demiştirO da bir taktik.
Ya da bak ölmenin yolunun söyleyeceğim demiştir. Kaido da anlat hele yeğen demiştirO da bir taktik.
Ne Luffy Roger ne de Kidd Wb olamıcak bana göre.Tabi güç olarak.Konum olarak dediğin olabilirBakalım Kidd kapalı kutu şuan. İleride görürüz ne yapacağını. Yeni Wb olmasını bekliyorum ben.
Belli olmaz zeki adam.Ya da bak ölmenin yolunun söyleyeceğim demiştir. Kaido da anlat hele yeğen demiştir
Umut fakirin ekmeği.Ne WB olacak be Kid Luffy Roger olur ama bunlardan WB - Garp çıkmaz
+1Shanksı küçümsemeyin kaido hayvanını kral hakiyle bastırıp onu geminin önüne bağlayıp yüzdürdü yoksa mf ye nadıl öyle çabuk gelecek.
Shanks önce gitsin Higuma'yı halletsinShanksı küçümsemeyin kaido hayvanını kral hakiyle bastırıp onu geminin önüne bağlayıp yüzdürdü yoksa mf ye nadıl öyle çabuk gelecek.
Higumayı ciddiye alması için bir savaş gemisiyle gelmeli.Gerçi o gemiyide sadece hakisiyle parçalar ama neyse.Shanks önce gitsin Higuma'yı halletsin
Sanji tekme atıp bacağını kırmamaya başlayınca bakarız diyor ShanksShanks önce gitsin Higuma'yı halletsin
Vücudu yıpranmıştıSanji tekme atıp bacağını kırmamaya başlayınca bakarız diyor Shanks