Zaten bencede kizaru alır ama pika pika saldırıları jozuya işlemezse durum değişebilir çekişmeli bir vs olabilir diye düşündümIşığı yansıtsa bile sadece Yasakani No Magatama tarzı saldırıları yok bu adamın. Işık hızında tekme de az bir güç değil
Zaten bencede kizaru alır ama pika pika saldırıları jozuya işlemezse durum değişebilir çekişmeli bir vs olabilir diye düşündümIşığı yansıtsa bile sadece Yasakani No Magatama tarzı saldırıları yok bu adamın. Işık hızında tekme de az bir güç değil
Kid Şenksi çarmıha gerer bir adada ölüme terkederdi.Luffy de macera ayağına adaya gelince Ace vol2 olurdu.Kid dua etsin karşısına Kaido düştü. Shanks'la karşılaşsa 10 kat beter olurdu. Gerçi Shanks Kid'in Luffy ile olan az uz irtibatını öğrenirse partiye davet eder Kid'i.
Kidd daha Bm'ye ayak direyemiyor Kaido 3 beden, Shanks 10 beden büyük gelir Kid'e . Şaka bir yana adamın kafasına Kaido düştü.Kid Şenksi çarmıha gerer bir adada ölüme terkederdi.Luffy de macera ayağına adaya gelince Ace vol2 olurdu.
Hele bir Kid reyizin Kaidoyu çizdiği gösterilsin.
Şenks önce adam olsun adam.Öyle kendisine gelecek adama evcil hayvan yollamak neymiş.Kidd daha Bm'ye ayak direyemiyor Kaido 3 beden, Shanks 10 beden büyük gelir Kid'e . Şaka bir yana adamın kafasına Kaido düştü.
Bellamy gibi tek yer KaidoKaido Shanks'e acımaz
Bakalım Kidd kapalı kutu şuan. İleride görürüz ne yapacağını. Yeni Wb olmasını bekliyorum ben.Şenks önce adam olsun adam.Öyle kendisine gelecek adama evcil hayvan yollamak neymiş.
Kidin Bm muhabbeti yeni dünyaya ilk girdiği yillara denk gelmiştir.
Sarhoş edip kandırmıştır Kaido'yuBellamy gibi tek yer Kaido
O da bir taktik.Sarhoş edip kandırmıştır Kaido'yu
Ne WB olacak be Kid Luffy Roger olur ama bunlardan WB - Garp çıkmazBakalım Kidd kapalı kutu şuan. İleride görürüz ne yapacağını. Yeni Wb olmasını bekliyorum ben.