Old Man Logan, Hulk'u öldürüyor.Hulk Wolverine yi öldürmüyormuydu yav.Ben mi yanlış hatırlıyorum.Ağaca mı kütüğe mi ne çiviliyip de öldürüyordu.
Old Man Logan, Hulk'u öldürüyor.Hulk Wolverine yi öldürmüyormuydu yav.Ben mi yanlış hatırlıyorum.Ağaca mı kütüğe mi ne çiviliyip de öldürüyordu.
Herhalde başka bir serideydi benim dediğim.Wolverineyi Hulk bir yere saplayıp ölüme terk ediyordu.Ortadan da ikiye ayırmıştı.Dur bulursam atayım sanaOld Man Logan, Hulk'u öldürüyor.
Wolverine böyle de ölebilen bir karakter değil maalesef Çünkü burada kemikleri eklem yerlerinden kopuyor. Zira kemikleri kırılamaz, kesilemez, tartışılamazHerhalde başka bir serideydi benim dediğim.Wolverineyi Hulk bir yere saplayıp ölüme terk ediyordu.Ortadan da ikiye ayırmıştı.Dur bulursam atayım sana
Dediğim görseli bulamadim ama şöyle bir şey var.
bu olay Earth 616 da oluyordu yani normal evrene.Tabi yalnış hatirlamiyorsam.Herhalde başka bir serideydi benim dediğim.Wolverineyi Hulk bir yere saplayıp ölüme terk ediyordu.Ortadan da ikiye ayırmıştı.Dur bulursam atayım sana
Dediğim görseli bulamadim ama şöyle bir şey var.
Akainunun misyonu, Aokijinin vizyonu seri için gerekliydi. Ama Kizarunun gevşek çenesini düzlese iyi olurdu. Gerçi adamda öyle bi hava var ki kralı gelse baş edemez gibi hissettiriyor.Aynen akainu ölse guzel olurdu en azindan olmeden yaninda bir amiral goturmus olurdu.
Evet, o evrenden sadece kafası kalsa bile yaşıyor Wolverine.Wolwerini ole olduremedi hulk diye hatirliyorum iyilesmisti logan ikiye bolundukten sonra.
Earth 1610 olması lazım. En popüler 2. Marvel evrenidir.bu olay Earth 616 da oluyordu yani normal evrene.Tabi yalnış hatirlamiyorsam.
Old Man Logan öldürüyor. Farklı bir seri. Yaşlı Wolverine var ve bayağı kanlı.Evet, o evrenden sadece kafası kalsa bile yaşıyor Wolverine.
Earth 1610 olması lazım. En popüler 2. Marvel evrenidir.
----------
Yorumu bırakıp gideyim, Wolverine'i Hulk'un öldürdüğünü görmedim okuduğum serilerde. World War Hulk bile öldüremeyeceğini söylüyordu.
Ben ona bir şey demedim. Hulk'un, Logan'ı öldürdüğünü görmedim dedim.Old Man Logan öldürüyor. Farklı bir seri. Yaşlı Wolverine var ve bayağı kanlı.
Ben de öyle bir resim gördüğümü hatırlıyorum ama fan çizimi bile olabilir.Kesin değilim bu konuda.Marvel evrenini Wolverine hariç pek takip etmem.Daha çok Dc takip ediyordum bir zamanlar.Evet, o evrenden sadece kafası kalsa bile yaşıyor Wolverine.
Earth 1610 olması lazım. En popüler 2. Marvel evrenidir.
----------
Yorumu bırakıp gideyim, Wolverine'i Hulk'un öldürdüğünü görmedim okuduğum serilerde. World War Hulk bile öldüremeyeceğini söylüyordu.