Sen mangadaki hasırşapka yandaşı herkese amirale yakın veya üzeri demişsin resmen. Bende buna karşılık denizlerdeki en güçlü adamın tayfasındaki elitlerin sadece bir ( sayıyla 1!! ) amiral karşısındaki durumunu atıyorum. Bu sahne varken o tahmin çok uçuk. Ama sana göre Luffy'nin ekibinde bunu yapabilecek onlarcası var :/
Sence Zoro ve Sanji zirve halleriyle amirel etmezmi?
Onlarca demiyorum ama 10 taneden az olması zaten imkansiz azıyla wg felan inmez çünkü.
Sadece denizcilerde 4+2 amiral var
En azından Dünya hükümeti ve nezlindeki adamlardan 10 amiral daha çıkacağını varsayabiliriz.
Bu kadar güçlü ve elit adamlardan oluşan wg yi indirmek için ise sence en az kaç Amiral Yonkou ayarı adam çıkmali?
He hükümet böyle savaşmakdan ziyade strateji ile veya benim başka teorilerim var o şekilde düşer dersen o da senin görüşün.
Eğer öyle olcağinı düşünmuyorsan bizim taraftaki adamlar amiral ve o seviyedeki adamlara ikişer üçermi dalcak?
Aynı zamanda amirel seviyesine yakın adam derken o adamların hepsi amiralin hemen alti marco gibi her amirali tutabilecek ve çok fazla oyalayabilecek demek istemedim.Örneğin ivankov amiralı tutabilir ama karşılik veremez hani çok fazla tek başınatutamaz ama kuma başa baş dövüşebilir gibi.
Vede galiba mesajı yalniş anladın isimleri alt alta olan adamlari ve kedi kopek karrot u seviyelerde goruyorum o ulkeleri değil yani.Yada bu beşbinlik filodada amiralseviyesi adam olmaz. O filo cp orgutleri ve ona benzer orgut cer çoplerle ugrasir çoğu