Öyle işleri ben de beceremiyorum hiç
Üçüncü bir güç olabilir dediğin gibi de kime saldıracak. Herkese mi savaşa hiç katılmayabilir diyeceğim de çok uçuk olur. Resmen boykot etmiş olurlar öyle bir şey olmaz ama şu var. Şimdi Kizaru ya bakıyoruz adam memur gibi. Dünya soylularına saldırdılar öylece bırakamam diyor. Yani adamın düşünce yapısı çok basit. Ama öte yandan belirsiz adalet diye bir şey savunuyor. Yani biz bunu nabza göre şerbet olarak da yorumlayabiliriz. Hani onun bile ne yapacağı belli olmaz. Fuji zaten bence gidici. Yeni arkadaş da napar bilmiyorum
Bu adamlar en az 20 30 senelik Denizci.Elbet bir süre sonra emir komuta zincirine aşırı bağlılık olur veya nasıl söylesem belli bir süre sonra kafa gitmiş oluyor.Robot gibi emir takip ediyorsun.Saka ise belli bir yetki üzerine çıkınca sanki beklediği fırsat buymuş gibi hemen atarı koydu Goroseiye.
3. Taraftan kasıt iki tarada da düşman veya iki tarafla da işi olmayıp kendi adaletini savunan taraf.Hükümet vs Luffy olurken halkı korumak isterler kesin.Yer yer diğer taraflar ile ters düşerler elbet ama Denizci kurumu çok çok büyük bir güç.Hangi tarafta olursa orası güçlü olur.