Ahaha, körlerle sağırlar birbirini ağırlar.Git duvara anlat Sakat(a) Gintoki'ye niye anlatıyorsun
Not: a'yı unutmuşum umarım kusura bakmazsın
Ahaha, körlerle sağırlar birbirini ağırlar.Git duvara anlat Sakat(a) Gintoki'ye niye anlatıyorsun
Not: a'yı unutmuşum umarım kusura bakmazsın
İnandırdı bizi reyiz böyle bir şey yapabileceğine.Çok fantezi gördüm de böylesini görmedim hiç. İyi güldüm ama. :/
@Raiden Sen yat kalk her gece dua et Garp bunu yakalayıp iki tokatlamasın Düşünsene Garp geliyor ve seni lanet velet seni denizci yapacaktım deyip sevgi yumruğu çakıyor
Zaten sağlam error verdiler. Luffy'ye yalvarsın kurtarması için diyorum, o kaçar diyorlar. Kaçamaz adam bunu bildiği için gazete koparabilmek peşinde diyorum, çok önlem almışlar Dofa öyle böyle değil ondan kaçamıyora getiriyor lafı. E iyi işte anca Luffy çıkartabilir diyorum sonra öbürü destek için koşuyor tek dediği ''o anlamaz yea''. Ne yapsak gardaş bilemedim Doffanlara, @ch3rl0b11n sen öner hele bi çözüm.@Eustass Captain Kidd
Bu adam piyasaya çıktığında herkes küçük dilini yutacak.
@Sakata Gintoki
Sen de ona Red the Error de xD
@Wuma'dan çalıntı yapma sabahtandır başımın etini yedi zaten, az orjinal ol@Eustass Captain Kidd
Bu adam piyasaya çıktığında herkes küçük dilini yutacak.
@Sakata Gintoki
Sen de ona Red the Error de xD
Daş olur daş Babaya el kalkmaz.En fazla H.haki salar ki o da Garpın anca uykusunu getirir.Şöyle bir şey mi?
Herkes Luffy mi ki Garp gelip tokatlasın? Tavuk mu tokatlıyor hayırdır?
Güçle alakalı olabilir. Sonuçta Bir Yonkou sağ kolu bu adam. Marco'nun tekmelerle Aokiji'yi Kizaru'yu nasıl uçurduğunu gördük. Jozu'nun bir omuzla Aokiji'den kan aldığını gördük. Bu adam ikisinin arasında olsa Luffy'e açık verdiği anda bunu yapabilmesi normaldir diyorum.
Daş olur daş Babaya el kalkmaz.En fazla H.haki salar ki o da Garpın anca uykusunu getirir.