Zoronun öldürdüğü kimseyi hatırlamıyorum ben :/Kim masum değildi? Masum olmayan birini öldürünce veya soyunca bu iyi bir şey mi oluyor?
Bence Caesar pişman olmuştur yaptıklarından. Zo'daki yıkımı görünce yüz ifadesinden onu anladım. Bir de kötü olan birine sen en kötüsüsün, insan müsveddesisin demek ona ne katkı sağlar ki?Zoronun öldürdüğü kimseyi hatırlamıyorum ben :/
Hırsızı soymakta bir sakınca görmüyorum :/
Adam ''hehehehe bu benim gazım, ne güzel çalışıyor'' diye geziyordu. Valla öyle bir tipe sempati besleyecek kadar iyilik meleği değilim, öyle kişiliğim yok benim :/Bence Caesar pişman olmuştur yaptıklarından. Zo'daki yıkımı görünce yüz ifadesinden onu anladım. Bir de kötü olan birine sen en kötüsüsün, insan müsveddesisin demek ona ne katkı sağlar ki?
Bir flashback koyuldu mu anlarız neden böyle olduğunu. Bence bu adamın geçmişinde kötü şeyler. Kötü olduğunu inkar etmiyorum tabi ama bu değişmeyeceği anlamına gelmiyor.Adam ''hehehehe bu benim gazım, ne güzel çalışıyor'' diye geziyordu. Valla öyle bir tipe sempati besleyecek kadar iyilik meleği değilim, öyle kişiliğim yok benim :/
Tabi ki olabilir ama ihtimaller hakiden yana gibi.
Hepsi bir deyişik ya Al birini vur ötekine
Trollük ve inatçllık klassmanında doğru bir tespit. Neyse devri geçmiş bir karakterle vaktimi harcamak istemiyorum1 Doflamingo fanı tüm foruma bedeldir. :/
Bu arada kesin bilgi aldım kaynağından Dragon'un meyvesi de suya karşı zayıfmış.O yüzden hep yağmurlukla geziyormuş.Biz de pelerin diyorduk bilmeden.
Doflamingo'nun devri geçmez.Adamın gözlerini bile görmedik.Yeni dünyayı özetleyen canavarları tutan adamın impel downda dahi devri geçmez.Ona bakarsan Lucci'nin de Croconun da devri geçti senin bu mantığa göre.Ancak Lucci daha çok rol oynayacak belli oldu.Croco da eli kulağındadır.Doflamingo da farklı değil.Trollük ve inatçllık klassmanında doğru bir tespit. Neyse devri geçmiş bir karakterle vaktimi harcamak istemiyorum
Dof Luffy'ye yalvarırsa belki Luffy acıyıp çıkarır dışarı.Doflamingo'nun devri geçmez.Adamın gözlerini bile görmedik.Yeni dünyayı özetleyen canavarları tutan adamın impel downda dahi devri geçmez.Ona bakarsan Lucci'nin de Croconun da devri geçti senin bu mantığa göre.Ancak Lucci daha çok rol oynayacak belli oldu.Croco da eli kulağındadır.Doflamingo da farklı değil.