Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohooooooo :) Elektrik lastik olayında değiliz artık. Çoktan geçtik o sulardan.

Tek taraflı bakıyorsun demeden önce, Luffy'nin hangi yönüyle Enel'i yenmesini saçma bulduğumu sorsaydın keşke.

Tek taraflı bakıyorsun demeden önce Luffy'nin Enel'e nasıl dokunabildiğini de açıklasaydın keşke.

Neyse serinin en mantıksız vs. lerinden birini tartışarak mantıklı hale getiremeyiz. Zaten çoğu kişinin bu konudaki fikri de belli. Herkes her şeyi biliyor :)
Vurmasını yalıtkan olmasıyla açıklayabiliriz misal vücut bütünlüğü bozulunca hasar yiyordur vesaire Oda'nın kafasındakileri bilemeyiz.Elektrik lastik olayında değilim deyip örnek olarak vermişsin cevap geleceğini göze alıp verirler bu tür örnekleri. Seri saçmalıkları dediğin için cevap veriyorum. Açıkçası benim de pek umurumda değil bu vs konuları.

Vurmasını yalıtkan olmasıyla açıklayabiliriz misal vücut bütünlüğü bozulunca hasar yiyordur vesaire Oda'nın kafasındakileri bilemeyiz.Elektrik lastik olayında değilim deyip örnek olarak vermişsin cevap geleceğini göze alıp verirler bu tür örnekleri. Seri saçmalıkları dediğin için cevap veriyorum. Açıkçası benim de pek umurumda değil bu vs konuları.
Aynen tartışmayalım boşver :)

@Izuku Midoriya

Haklısın kardeşim (pek tartışma modunda değilim bugün) :)

karolla

Kraker bigmomun sağ kolu değil. Zira luffy henüz sağ kol alacak kapasitede değil. Daha yeni ace seviyesine çıktı.

Senaryo işledikçe Luffy sağ kolda alır. Artık geçti o devir. Net su an yenemeyecegi adamlar Yonko ve Amiraller.

Yazar istediği gibi çiziyor. Cracker'e yenilse bile 50-60 bölüm sonra Mom ile denk dovusur. Dengesi yok artık serinin.

Aklımda öyle kalmış. O zaman gemiyi bırakıp normal asansörlerle geçiyorlar. Ama gemi asansörü de fena fikir değil he. O kadar yükseğe çok masraflı olur ama hükumet ki 700 kilometrelik köprü yapmış kurum, bunu mu yapmayacak. :D
Demek ki ''ne gerek var her yerde gemimiz var zaten'' şeklinde düşünüyorlar :D Onların öyle çok özel gemileri yok. Olsa bile calm beltten geçirebiliyorlar zaten :/ Döndüren dağ falan da var :D Ama bende beklerdim. Asansör değilde dağa bir delik açmalarını :D Çünkü birde yukardan yürütmesi var gemiyi ölme eşeğim ölme :D

Hüzünlü değil de o çizimi karanlıktan çok korkuyor olarak yorumlamıştım. Bu yüzden de yami yami yedi falan:alkis:
Mantıklı düşünmüşsün. Çizimde gece - ay görüntüsü verilmeye çalışılmış. Yami yami karanlık meyvesiyle bağlantılı çıkabilir ne olursa olsun bu Teach'in geçmişi de normal değil, dediğin gibi Batman vari bir durum olabilir :D

Kraker bigmomun sağ kolu değil. Zira luffy henüz sağ kol alacak kapasitede değil. Daha yeni ace seviyesine çıktı.
Ace 2. adam seviyesinde değil ama. Jozu Vista falan alır gibi gözüküyor. O yüzden bence Luffy Jozu-Marco arası bir yerde şu an. Wanoda Marco seviyesini aşar diye düşünüyorum. Zaten o seviyeyi aşan Yonkou olmayı hakediyordu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık