Gerçek hayatta olur, One Piece de ise bana karakterleri hep bir sebebe bağlıyormuş gibi gelir.O zaman sen kimse doğuştan kötü olamaz diyenler grubundan oluyorsun değil mi? Bence ne kadar iyi hoş ortamda da büyüsü içinde kötülük taşıyan insanlar vardır. Dof ise yine acımasız gaddar olurdu bence. Robin gibi olmazdı, iyi ortamda iyi kötü ortamda kötü. Dof net adam. Hem kardeşi de var unutmayalım. Roci ile ikisi en iyi ortamda büyüse bile Dof başka çocuklara sataşır illa kendi çapında ufak kötü olurdu.
Daha biraz önce okuduğum mangada çok iyi diyebileceğimiz çocuklar kötü bir olay yüzünden psikopat bir çete olup polisleri öldürdüler.
Hepsi için sıvayacak diyorsun yani Teach falan... Bazen çocuklar için olduğunu unutuyorum.Gerçek hayatta olur, One Piece de ise bana karakterleri hep bir sebebe bağlıyormuş gibi gelir.
Gerçek hayata dönüş
http://www.felsefehayat.net/carl-panzram.html
Hepsi için sıvayacak diyorsun yani Teach falan... Bazen çocuklar için olduğunu unutuyorum.
Bu adam iyiymiş ama bir Ted Bundy değil.![]()
Nickinle bütünleşmişsin sanırımBazen bu seri seinen olsa daha efsane olurdu diyorum.
Dusunsenize Nami balik adamlar tarafindan surekli tecavuze felan ugruyor.Luffy Arlongun burnunu kopartip isirip tukuruyor falan.Finalde akainuya yapacaklarini falan dusunun.
Bu seriye biraz fazlami piskopatim ne.
![]()
Teach'in geçmişi de hüzünlü gibi. Op=Trajik geçmiş zaten. Klişe şaşmaz.
Reyiz de olmasa zaten halimiz duman.Nickinle bütünleşmişsin sanırımBen de öyleyim sanki, gibi, galiba, sanırsam. Ama katılıyorum. Tamamen olmazdı zaten ama %24.6 oranında seinen aşılansa seri kalite patlaması yapardı
![]()
Hüzünlü değil de o çizimi karanlıktan çok korkuyor olarak yorumlamıştım. Bu yüzden de yami yami yedi falan![]()
Teach'in geçmişi de hüzünlü gibi. Op=Trajik geçmiş zaten. Klişe şaşmaz.
Yanlışlar dolu bir yorum olmuş. Jack sağ kol mu belli değil mesela. Çeviri hatası olduğu da görüşler arasında.@Izuku Midoriya
Sağ kollar genelde mangaka tarafından belirtilir. Gerek direkt olarak gerekse duruş ve ağırlık olarak. Jack, Rayleigh, Shiryuu onaylıdır mesela.. Diğer yandan mangaka belirtmese bile yardımcı kaptan olduğunu bildiğimiz isimler de vardır. Killer, Beckmann, Zoro gibi. Kraker bu iki başlıkta da değil. Özellikle de Bobbin gibi Mom'la baş başa görüşen ve hala saklanan bir adam varken Kraker'in sağ kol olduğunu düşünmenin mantıklı bir tarafı yoktur.
Öte yandan eğer Jack gibi direkt olarak sağ kol olarak gösterilmiş bir aday yoksa işler hiyerarşiye göre yürür. Barock Works buna en iyi örnek.
Yani şu an Kraker'in sağ kol olacağına yönelik tek veri ve dayanak yokken Kraker sağ kol olabilir demek, hatta buna ihtimal vermek bile asıl dayanaksızlıktır![]()