Cracker'ın sağ kol olmadığını kim söyledi. Kesin değil belki sağ kol çıkabilir. Zoro'da sağ kol değil senin bakış açına göre.Kraker bigmomun sağ kolu değil. Zira luffy henüz sağ kol alacak kapasitede değil. Daha yeni ace seviyesine çıktı.
Cracker'ın sağ kol olmadığını kim söyledi. Kesin değil belki sağ kol çıkabilir. Zoro'da sağ kol değil senin bakış açına göre.Kraker bigmomun sağ kolu değil. Zira luffy henüz sağ kol alacak kapasitede değil. Daha yeni ace seviyesine çıktı.
Onun sınırı yok ya, o zaman direkt insanları da yutsun. Amiralleri yutarken hayal edemiyorum. Çok bugta kalıyor meyve. Dokunup kişinin gücünü iptal ediyor ama mesela Dof'un kuklasına dokunsa ip mi olacak? Akainu lav denizi gibi yapsa ne olacak falan bir sürü soru.Öyle ama direk karanlık ile yutabilir bile onları.
İnsanları yuttu zaten. İd' i hatırlamıyon mu?Yutma şansı var ama karşıdakinin gucu de önemli. Bu bağlamda klon askerleri yutabilir gibi geldi bana.Onun sınırı yok ya, o zaman direkt insanları da yutsun. Amiralleri yutarken hayal edemiyorum. Çok bugta kalıyor meyve. Dokunup kişinin gücünü iptal ediyor ama mesela Dof'un kuklasına dokunsa ip mi olacak? Akainu lav denizi gibi yapsa ne olacak falan bir sürü soru.
Hepsini yutar. Işık bile kaçamıyor. Teach de aynısını söylemişti hatta.Onun sınırı yok ya, o zaman direkt insanları da yutsun. Amiralleri yutarken hayal edemiyorum. Çok bugta kalıyor meyve. Dokunup kişinin gücünü iptal ediyor ama mesela Dof'un kuklasına dokunsa ip mi olacak? Akainu lav denizi gibi yapsa ne olacak falan bir sürü soru.
@Raiden Yutmayı demiyorum, eliyle dokunsa klonlar normal ip olur mu diyorum?İnsanları yuttu zaten. İd' i hatırlamıyon mu?Yutma şansı var ama karşıdakinin gucu de önemli. Bu bağlamda klon askerleri yutabilir gibi geldi bana.
Tam olarak ne olur bilmiyorum ama klonların bozulacağı kesin. Yami karşısında işlevsiz kalırlar.@Raiden Yutmayı demiyorum, eliyle dokunsa klonlar normal ip olur mu diyorum?
Ya birde gördük kasaba çekmiş resmen ama ben bir amirali içine aldığını hayal edemiyorum. Düz mantık Luffy buna tam uçarken alsın kara deliğe her şey bitsin. Çok basit kalıyor.
Onu ben de bilemiyorum. O yüzden o konu hakkında savunmadım.@Raiden Yutmayı demiyorum, eliyle dokunsa klonlar normal ip olur mu diyorum?
Ya birde gördük kasaba çekmiş resmen ama ben bir amirali içine aldığını hayal edemiyorum. Düz mantık Luffy buna tam uçarken alsın kara deliğe her şey bitsin. Çok basit kalıyor.
Eğer Teach bu Craker, Dofy veya bu tarz kişilerin klon gibi ek şeyleri sıfırlayamıyorsa meyvesi mutlak değil. Craker meyvesi bir Shanks'da olsa o klonlar kim bilir ne seviyede olurdu.Onu ben de bilemiyorum. O yüzden o konu hakkında savunmadım.
Yami yami en güçlü 2.parameciayı etkisiz hale getirince luffy iyi yamulacak ileride.Şu an bence meyvesinin kıymetini bilmiyor kaybedince anlayacak.Eğer Teach bu Craker, Dofy veya bu tarz kişilerin klon gibi ek şeyleri sıfırlayamıyorsa meyvesi mutlak değil. Craker meyvesi bir Shanks'da olsa o klonlar kim bilir ne seviyede olurdu.
Lastik de yami meyvesi kadar antilik yaptı sayılır nerdeyse, ne dersin?![]()