Kamyon 6 vitesse Luffy 12'ye çıkar 
İşin şakası, 5'te biter ve ardından uyanış gelir. Bir nevi 6 olarak da düşünülebilir yani.

İşin şakası, 5'te biter ve ardından uyanış gelir. Bir nevi 6 olarak da düşünülebilir yani.
Aynen mantıklı. İnşallah öyle bir şeyler olur ve açıkçası öyle bir şey bekliyorum ben işteDiable Jambe tekniğini kullandığı ilk sahne'ye bağlama ihtimali de var. Orda aktifleşmiştir yani.
Krakerden sonra pek umidim kalmadi,Kaidoya g10 acsa anca gibiKamyon 6 vitesse Luffy 12'ye çıkar
Kaido'yu teke tekte yenmeye kalsa dediğin gibi g10 falan açması lazımKrakerden sonra pek umidim kalmadi,Kaidoya g10 acsa anca gibi
Dediğin mantıklı aslında. Ama o gölgeler belli bir süre için Luffy'de kalıyor. O süre içerisinde Kaido yenilir mi muamma? Sanmıyorum. OP tarihinin en iyi dövüşlerinden birini yapacaktır. 2 tane boğa burcunda fiziksel olarak dövüşen karakter. Çok pis olacak o dövüş.ben hala Kaidouya Moria ile müttefik olup yeni nightmare luffy vs Kadiou yapacağını düşünüyorum. Hatta 100 gölgeyi alıp G4 açabilir bana kalırsa
Burçlar bile irdelendi argüman olarak kullanılmaya başlandı.Forumun geldiği son nokta bu ötesini merak ediyorum.Dediğin mantıklı aslında. Ama o gölgeler belli bir süre için Luffy'de kalıyor. O süre içerisinde Kaido yenilir mi muamma? Sanmıyorum. OP tarihinin en iyi dövüşlerinden birini yapacaktır. 2 tane boğa burcunda fiziksel olarak dövüşen karakter. Çok pis olacak o dövüş.Şu an ki görünen gücüyle yeterliliği yok. 100 gölgeyi bir çok kere almak zorunda kalır belki de düşmez Kaido.
![]()
Ahaha o işin şakasıydı. Argüman olarak kullanmadım.Burçlar bile irdelendi argüman olarak kullanılmaya başlandı.Forumun geldiği son nokta bu ötesini merak ediyorum.![]()
Yanlış anlama mesajını görünce aklıma geldi genel yorum yaptım.Bu burç konusuyla alakalı.Yakında hangi konu açılır sıkıntıdan merak ediyorum.Saat kaçta doğdular nasıl ?Ahaha o işin şakasıydı. Argüman olarak kullanmadım.
Burçlara pek itibar etmiyorum. Ama yine de güzel konu olmuş bence. Gelişi güzel verilmiş gibi de durmuyor doğum günleri.Yanlış anlama mesajını görünce aklıma geldi genel yorum yaptım.Bu burç konusuyla alakalı.Yakında hangi konu açılır sıkıntıdan merak ediyorum.Saat kaçta doğdular nasıl ?Bunu bende yapıyorum aslında açmadığım anket kalmadı.
![]()