En güçlü olacağı zaten garanti. Boşa çabalıyorsun. :/ En son gidip neredeyse antisi olan BB'yi teke tek alsa zaten en güçlü olur. Al bak çok basit mantık. Bunlar dert değil. Dof'u tek yenemedi de ne oldu? 1-2 arc sonra kafa göz patlatacak seviyeye gelecek. Anladın mı demek istediğimi?
Not: Zoro sittin sene en güçlü olamaz, demek istediğin buysa eğer. :/
Birine en güçlü demen için o kişinin herkesi tek tek yenmesi gerekir. Mesela Kaido. Luffy bu adama iki kişi daldı ama sonra gitti Bb'yi yendi. Bb'yi yenen Kaido'yu haydi haydi yener tarzı bir mantıkla Korsanlar Kralı olacak işte Luffy
Adamın ünvanı bile şaibeli lan
Burda avantaj-dezavantaj durumu söz konusu. Örnek vermek açısından diyorum. Bb Kaido'yu yenebilir ancak Shanks meyvesiz olduğundan dolayı Bb'yi yenebilir. Diyelim ki Luffy de gitti Bb'yi yendi. Luffy en güçlü mü olacak ? Shansk da yendi ?
Aynı mantıkla Kaido Mom'u yendi ve Shanks'a yenildi. Ama Shanks da Mom'a yenildi. Kim en güçlü bunların arasında ?
Neden birine en güçlü diyebilmek için herkesle teke tek yapması gerek dediğimi anlatabildim umarım. Birine ters gelen yetenek diğerine düz gelebilir
Zaten işin özünde şu da var. Luffy gelecek Kaido'ya iki kişi dalacak, ondan sonra gidecek Bb'yi yenecek. Bu da adil değil. Luffy Kaido'yla teke tek yapsa zaten ölecek ve Kaido engelini aşamayacak ?
Bunun Dressrosa olayından farkı yok pek.
Mingo: Şimdi çok yoruldum ama biraz dinleniyim gelecem olum!
Kaido: Şimdi sana gücüm yetmiyor ama bekle lan. Önce arkadaşımla dalayım, sen bir öl, burdan bir power up yapıyım, öteki tarafta görüşürüz hayvan eti yimiş seni!
Kısacası Luffy'nin Korsan Kral olayı var ya;
yersen kişen. Oda kimi kandırırsam'ın peşinde işte