Dostum ben senin Luffy hakkında bir tane olumlu yorumunu görmedim. Bu konuda artık kendini inandıra inandıra bilinçaltına öyle bir işletmişsin ki herhalde istemdışı her olayda aklına farklı şeyler geliyor. Haksız olduğu durum derken neyi hangi kareden bahsettiğin önemlidir. Luffy dövüşlerinde hep bileğinin hakkıyla galip gelmiştir. Bunu Manga'da işleyen Oda. Karşıda ki rakiplerin güçleri olayın hikayesini belirler. Sana açıkladım da zaten sorun bulduğun dövüşlerin olayını.Ahahaha @Alpamis
Len, Densetsu'yla tartışılmaz yazdığın mesajın altına yine Densetsu'ya, yani bendenize hitaben roman yazmana iyi güldüm![]()
Ama asıl ben Luffy konusunda seninle tartışmıcam. İkiiii, bilemedin üç mesaja kadar yolu var Luffy mesajlaşmalarımızın. Ondan sonrası aramızda sıra dağlar, aramızda denizler
Seninle Luffy tartışmak suya yazı yazmaya benzer be dostum. Luffy'nin haksız olduğu hiçbir durum yok ki sana göreYaptığı her şeyin haklılık payı vardır. Çünkü o Luffy'dir. O kadar yazmışsın kusura bakma ama cevap yazmıcam :/ Sonu ve sonucu yok çünkü.
Ayrıca orda Luffy konusunda senle tartışılmaz dedim. Harbiden de tartışılmaz. Çünkü olayın gideceği yer çok belli.
Cevap yazmıyacağım da değil. Hani ortaya tüm yönüyle döktüm durumu. Bunlara verebilecek bir cevabın yok çünkü.
Çıkardığın Zoro konusunda nasıl incelere girdiğini nasıl teoriler yazdığını gördük mesela.
Ben o ara Luffy'nin şu an gördüğümüzden daha fazla dövüşebileceğini savunuyordum. Siz şimdi 11 saat dövüşebilmesine bile bir laf atıyorsunuz. Manga'da söyletilen sözleri olayları Luffy adına bir kere yorumlamadın ki görebilesin. Şimdi de gördüğüm kadarıyla Mingo olayından bahsediyorsun.
@darkspeed
Normalde bire bir olacağını bekliyorum istiyordum ama çoğu kişi birden fazla kişi dahil olacak diyordu. Marco, Zoro, Law ve de Kid gibi. Ama Moriah olayı şu ana kadar gördüğüm en tutarlısı o yüzden olabilir bekleyip görelim.

Son düzenleme: