G4 daha hızlı ve daha güçlü. G3 kullanırken yavaş kalıyor diyordu Dof. G2 de hızlı ama güçsüz. O yüzden söyledim onu.G2 veya G3 teknikleri + koka zaten o etkiyi yapar. Ne gerek var?
G4 daha hızlı ve daha güçlü. G3 kullanırken yavaş kalıyor diyordu Dof. G2 de hızlı ama güçsüz. O yüzden söyledim onu.G2 veya G3 teknikleri + koka zaten o etkiyi yapar. Ne gerek var?
Kapak hikayesinde yer verildi.Beyler bu yeni ödüllere köylerin falan tepkisini yaptı mı oda mangada
Hangi sayılarda ?Kapak hikayesinde yer verildi.
Sanmıyorum tahmin edilebileceğini. Yoksa bu kadar uğraşılmaz veya böyle anlatılmazdı bize. Bence dördü de gerekiyordur.Kapak hikayesinde yer verildi.
Bu arada arkadaşlar rota poneglyphlerin sadece üç tanesine sahipsen bile rotayı tahmin edemez misiniz? Bence edilebilir. Yani dördüne birden gerek olmayabilir.
Bilemiyorum. Tek tek bakmak lazım. Ama kapak hikayesinde geçti yani.Hangi sayılarda ?
805-838Hangi sayılarda ?
Hakisiz haline g2 ve g3 le ulaşır.G4 daha hızlı ve daha güçlü. G3 kullanırken yavaş kalıyor diyordu Dof. G2 de hızlı ama güçsüz. O yüzden söyledim onu.