Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edemezsin panpa. Geometrik olarak açıklarsam 4 nün tam ortası olmayabilir. Yani ikisi çok uzaktır 2 si çok yakındır raftel tam ortadan epey bir farklı bir yerde çıkar.
 
Kapak hikayesinde yer verildi.

Bu arada arkadaşlar rota poneglyphlerin sadece üç tanesine sahipsen bile rotayı tahmin edemez misiniz? Bence edilebilir. Yani dördüne birden gerek olmayabilir.
Sanmıyorum tahmin edilebileceğini. Yoksa bu kadar uğraşılmaz veya böyle anlatılmazdı bize. Bence dördü de gerekiyordur.
 
Bizimkiler 4 poneglifi alamayacaklar yazın kenara. Bunların işi hiçbir zaman çok kolay olmadı. 4 poneglifi ver Foxy'ye, bulsun Raftel'i.

Macera anlayışı ve Raftel'in bulunmasının zor olması gereği bizimkiler en fazla 3 poneglife sahip olacaklar. Böylelikle Nami'nin navigasyon yetenekleri konuşacak ve Oda bu kızın ne kadar önemli biri olduğunu böylelikle göstermiş olacak. Aynı Franky ve Robin'in şu an silikleşmiş karakterler olmaları gibi seri sonuna doğru her tayfa üyesine çok önemli misyonlar yükleyip karakterlerin önemini vurgulayacaktır Oda ;)
 
G4 daha hızlı ve daha güçlü. G3 kullanırken yavaş kalıyor diyordu Dof. G2 de hızlı ama güçsüz. O yüzden söyledim onu.
Hakisiz haline g2 ve g3 le ulaşır.
Ayrıca sıkıştırma tarzı şeyler var g4te. Bu da haki sayesinde. Eğer hakisiz olursa yapamaz, yapsa bile gücü epey azalır. Hakisiz olmaz yani o değişimler. Olursa etkisi aynı olmaz, gereksiz olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık