Bende ailesini geçeceğini düşünüyorum. Sanji hem bu genleri kabul edecek hemde duyguları kalacak. Bu sayede daha güçlü olacak mı diyorsun? Olabilir tabii bilmiyorum. Ailesini geçeceği bence de bariz. Ama ben ailesini çok aşırı güçlü görmediğim için ailesinden örnek verdim. Belli de olmaz tabi.
Doflamingo'da ise iki yemesini yazmadım zaten. Bak sayfaları atıyorum buraya öyle açıklayacağım.
Burada Sanji gördüğümüz saldırı yönü en iyi saldırılarından birini kullanıyor. Doflamingo haki bile kullanmadan bu saldırıyı karşılıyor.
Burada ise Luffy jet gatling kullanıyor, hakisiz. En güçlü saldırı diyemeyiz değil mi? Basit saldırılarından birisi. Doflamingo haki ile karşılıyor bunu.
Luffy>Dof veya Dof>Sanji veya Dof>Luffy demiyorum burada. Sanji'nin ne kadar geride kaldığını söylüyorum. İki yıllık aradan sonra çok güçsüz kaldığını söylemek istiyorum. Zoro hakkında da bir şey söylemiyorum. Çünkü elimde söyleyebileceğim bir şey yok. Ama Sanji'nin bayağı geride kaldığı açık.
Amiral ile karşılaştırmamın sebebi sürekli Luffy, Zoro ve Sanji amiraller ile kapışacak görüşünden dolayı söylüyorum. Yoksa bence Sanji amiral ile savaşmayacak. Ama o seviyede adamlar ile savaşacak. Bir sürü müttefik var. Law var vs. Onlardan birisi savaşacak Amiral ile. Benim düşüncem bu yönde. Benim söylemek istediğim. O seviyedeki insanlar ile dövüşmek zorunda kaldığında nasıl dövüşecek? Yonkou komutanıdır vs. Bu arcda alacağı power up ın tam olarak ne olacağını da bilemiyoruz. Ona göre belki aşırı güçlenebilir. Bu genlerin ne kadar güç verdiğini bilmiyoruz. Sanji ye aynı seviyede güç mü sağlayacak? Bunu da bilmiyoruz.
Filler mi bilmiyorum. Sanji eğitime başlamadan önce 2 katı filan güçlenirim diyordu. Harbiden iki katı güçlenmiş. Ama Luffy mesela 4-5 katı belki daha fazla güçlenmiş. Bi iki kat daha güçlenmesi gerekiyor Sanji'nin iyi bir güce ulaşması için.