@Daredewill bende onu diyorum. Zoro göstermedikleri ile Luffy'den büyük olabilir de pekala deyim. Ama şuan gösterdiği kadarıyla Luffy ağzına vura vura kazanır. Zaten Zoro kendini gösterene kadar da Luffy alıp başını gidecek gibi duruyor. Ayrıca sen Zoro'yu göstermediği şeyler üzerinden değerlendirir isen başkası da Luffy'i aynı şekilde değerlendirir. Zoro kendini Wano'da gösterecek Shogun'a yürüyecek (büyük ihtimalle). Luffy ise Kaido'ya gidecek.
Ayrıca H.Haki ye sembolik demişsin. Sembolik veya değil orası beni ilgilendirmez. Zoro açık açık diyor. Beni geçersen kaptanım olamazsın diye. Adamın kendi sözünü argüman olarak sunmayacam da neyi sunacam ?
Yani ben seri sonuna kadar bu dengenin Luffy>Zoro>=Sanji şeklinde kalacağını düşünüyorum (tabi zaman zaman küçük değişiklikler olabilir).
Ayrıca H.Haki ye sembolik demişsin. Sembolik veya değil orası beni ilgilendirmez. Zoro açık açık diyor. Beni geçersen kaptanım olamazsın diye. Adamın kendi sözünü argüman olarak sunmayacam da neyi sunacam ?
Yani ben seri sonuna kadar bu dengenin Luffy>Zoro>=Sanji şeklinde kalacağını düşünüyorum (tabi zaman zaman küçük değişiklikler olabilir).